Archives August 2023

Vraag MBB: Make-uptools van de handel voor natuurlijk uitziende contouren en definitie

Ik hou normaal gesproken een kleine Mac te dragen Geef me Sun Mineralis Skinfinish of Guerlain Terra Nerolia Bronzer – Gewoon om wat warmte aan mijn huid toe te voegen na het toepassen van stichting – en om een ​​zeer zachte, natuurlijke contour te krijgen.

Dit is wat ik gewoonlijk doe met contour in deze video op de 10:21 Mark …

ADVERTENTIE

Ik vind die manier goed, maar de laatste tijd wil ik iets anders proberen – een veel meer gedefinieerde, contourene look die een beetje veel meer gebeeldhouwde is, maar niet eng.

In deze aflevering van ASK MBB weegt Mac Senior Artist Victor Cembellin in met een paar producten en hulpmiddelen om een ​​gebeeldhouwd, voorgevormd effect te krijgen dat nog steeds natuurlijk uitziet.

Producten genoemd …

Mac 168 Grote geboortelborstel

Mac Pro Sculpting Powders

Mac Pro Shaping Powders

Mac Mineralalize SkinFinish in Lightscapade

Eek, ik ben helemaal over die hoekige borstel! Het staat bovenaan mijn Mile-Long Mac-verlanglijstje.

Zoals altijd, bedankt voor het kijken. Je vandaag grote knuffels sturen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

P.s. Verrukte dag na St. Paddy’s Day! Had je groen bier?

Ik deed het niet, maar we deden uiteindelijk naar die Moylan’s plaats waar ik op wees voor fish and chips maar niet laat uit.

Het is hier vanmorgen een beetje bevriest, maar warm genoeg voor korte broek en een hoodie. Mijn gerbera-madeliefjes sturen hun groeten, lol! Als er nog sneeuw op de grond is waar je bent, stuur ik je stralen van virtuele zonneschijn door de monitor …

Krijg je die? Ze moeten nu op een minuut komen, maar er kan een kleine vertraging zijn …

Omdat het nu zonnig is, moet ik extra bewust zijn van het chirurgisch litteken op mijn arm. Ik sta op doktersopdrachten om het uit het zonlicht te houden terwijl het geneest, dus ik heb het met een band-hulp gedekt en natuurlijk weet je dat de saaie oude bruine gewoon niet doen.

Hallo, Kitty!
Ik ben allen over deze hete roze Hé, die ik heb gevonden bij het doelwit.

ADVERTENTIE

Hello Kitty was een van mijn favoriete stripfiguren toen ik een kind was. Ik ging door een fase waarin ik wilde, Hé, er dertelt.

Hallo Kitty Band-AIDS ($ 2,49)
Ik denk dat ik nog steeds in het midden van die fase ben, haha!

Heb je vandaag een geweldige dag, ‘k?

De Bobbi Brown Nectar & Nude Collectie bedwelmingen make-up liefhebbers met een Ambrosia of Beige, Brown, Peach en Coral

De nieuwe Bobbi Brown Nectar & Nude Collection
Waarheid wordt verteld, ik verwachtte niet in deze straal van de zon te komen toen ik vandaag door de Bobbi Brown Teller in het winkelcentrum zwaaide.

Ik stopte gewoon langs om een ​​klein strand op mijn pols (serieus, op een koude dag, dat spul beter is dan een elektrische deken), maar toen zag ik deze limited edition collection …

ADVERTENTIE

Met de klok mee van de ronde pan linksonder: de Limited Edition Pot Rouge voor lippen en wangen in Hibiscus ($ 26); Limited Edition Nectar & Nude Eye Palette ($ 48); Limited Edition glitter nagellak in kale perzik ($ 15); en de Limited Edition Lip glosses in Nectar, naaktroze en blote perzik ($ 25 per stuk). Niet afgebeeld in de collectie: Limited Edition Nagellak in Nectar ($ 15) en de permanente nectar-shimmerbaksteen ($ 42)
Het doet me denken aan de neons & nudes-collectie van 2012 (onthoud die?), Maar met perzik en koraal in plaats van paars en warmroze.

Ik wou dat de oogschaduw niet zo … naakt, naakt. Ik zou graag wat donkerder zien, rijker bruin, maar dat is waarschijnlijk gewoon mijn tan praten (“alsjeblieft, bobbi! Laat me niet zoveel lagen moeten toepassen!”). Lichtere Lasses moet deze tinten (en geweldige dingen met hen kunnen afhouden) gemakkelijker.

The Nectar & Nude Eye Palette ($ 48)
De oogschaduw in het oogpalet
Nectar & naakt lip glosses ($ 25 elk)

Bovenste rij: stalen van het nectar- en naakt oogpalet; onderste rij vanaf de linkerkant: Pot Rouge voor lippen en wangen in Hibiscus; en de lip glans in nectar, naaktroze en blote perzik
Er is ook een shimmer baksteen en nog een nagellak in de collectie (hier is de hele Shebang in Bobbibrowncosmetics.com), maar ze waren er vandaag niet aan de balie.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

In ander nieuws, “Niet storen! Ik ben een marathoninghuis van kaarten! ”

Ik ga niet liegen, ik kijk er naar uit om deze de hele dag te bekijken!

Seizoen 2 is uit op Netflix. Ik begon het afgelopen weekend te marathoneren, en ik heb al meer dan een moment ervaren waar ik daar volledig bevroren zat met mijn mond Agape op de Couch Thinking, “OMG! Deed dat? Echt? net gebeurt?!”

Ik moet een plukos geven aan Netflix. Ik dacht niet dat ze een tweede seizoen zo goed als de eerste zouden kunnen aftrekken, maar tot nu toe, zo goed (ik ben ongeveer drie episodes in). Ik denk dat het net zo goed geschreven is als alles wat ik ooit heb gezien op HBO of AMC.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

P.s. Ik hoop dat je een leuke maandag hebt gehad. Denk eraan, als het niet geweldig was, morgen is een nieuwe dag. Ik heb ook een goed gevoel. Dinsdag zal een geweldige dag voor je zijn (tabs fluisterde het aan mij).

Andere mensenbloemen

Toen ik onlangs mijn voordeur liep, zag ik deze mooie bloemen in de tuin van mijn buurman.

ADVERTENTIE

Ik was als: “Oh, kijk!” Ik word begroet door bloemen.

ADVERTENTIE

Dat is het ding over de bloemen van andere mensen … we kunnen ook van ze genieten.

Heb je een type buren met veel bloemen?

Stap uit dit voorjaar in een paar wiggen

Deze publicatie wordt gesponsord door Off Broadway Shoe Warehouse, evenals het draait om lentewiggen! Zie mijn disclaimer voor informatie over mijn uitgeversbeleid.

Na een Blusty Winterseizoen besteedde Burrito in Feline Woman Socks evenals knie-hoge laarzen, zijn mijn voeten voorbereid op warm weer. Woo-Hoo, Sandal Season! Hier komen we!

Winterschoeisel is net zo goed als alles, maar ik ben gedeeltelijk aan de lente, evenals de zomer sinds 1) Ik mag het pronken met mijn pedicures (#priorities) en 2), ik kan draai afslag wiggen.

ADVERTENTIE

Ja, ik ben een beetje een schoenkamer … Wiggen, bij voorkeur platforms met een geweldige kurkhiel (ik ben slechts 5’1 “, dus ik hou van de hoogte), zijn er een paar van mijn favoriete schoenen deze keer rond het jaar .

Voor hoge hakken zijn ze verrassend comfortabel. Net als, begrijp ik dat ik een dag kan doorbrengen met wandelen in San Francisco in wiggen, geen probleem, maar ik kon het niet in beeld doen in Stilettos.

Bovendien, als / wanneer het begint met een druppelen of een zware mistrollen (zomers in SF kunnen koud zijn!) Zowel als ik gebruik kurkwiggen, ze zijn van nature waterdicht.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

In het voorjaar en de zomer ontdek je me vrijwel in een paar wiggen elke dag. Het maakt niet uit wat ik heb opgesteld, het is niet moeilijk om een ​​paar te ontdekken dat werkt met welke kleding ik draag.

Toen ik een werk bevredigend in de stad, zal ik vaak een levendige jurk niet doen, evenals cardigan, evenals een tan-paar als deze Franco Sarto Sherry-wiggen ($ 59,99) op mijn voeten.

Omdat ik neutraal is, geloof ik niet dat ze niet zo goed zijn voor een bedrijfsbijeenkomst, maar de detaillering, in deze situatie de gekruiste bandjes, toga ze een beetje terwijl ze een persoonlijkheid bieden.

In het weekend, dat is wanneer mijn leuke wiggen uitkomen om te spelen. Ik kan die exact dezelfde levendige jurk aantrekken, maar een paar bit-wijzigingen aan het ensemble maken om het van het werk te laten spelen.

Of zondagsbrunch, die een van mijn favoriete dingen is!

Ik schakel gewoon het vest over voor een vintage denim jasje, de bib-hanger voor een paar dellingly oorbellen, evenals de naaktwiggen voor iets spunkier, zoals deze marineblauwe Yvonne wiggen door JellyPop ($ 39,99).

Ik geloof dat de kleur en het schetsen het een weekend Sass bieden, evenals het eruit houden van het uitzien van overmatig benauwd of formeel.

Als je aan een van deze paren denkt, of als je anders op zoek bent naar een paar wiggen om je lente-kledingkast bij te werken, heeft Broadway Shoe Storage Facility een brede selectie, met tal van paren onder $ 50.

En nu met 30 april runnen ze een op internet Promotie. Koop $ 79,99 in schoenen en ontvang $ 20 korting met Code Spring20. Een aankoop van $ 99,99 krijgt u $ 30 korting met Code Spring30, evenals een aankoop van $ 199,99, krijgt u $ 75 korting met code Spring75.

ADVERTENTIE

Happy Spring Shopping!

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen