Archives January 2023

De modellen bezitten nauwelijks daar oogschaduwpalet is een perfecte manier om je teen te dopen in de wereld van neutrale schaduwen

de $ 17,99 modellen bezitten nauwelijks daar oogschaduwpalet
Deze week in de opmerkingen over de maandag-peiling, hadden we het over advies dat we aan make-upnieuws zouden geven, en Kerrie noemde slim een ​​tip over hoe wanneer je je make-up-reis start, het is veel zin om je make-uptas mee te maken dingen die niet te duur zijn. Op die manier kunt u het zich veroorloven om de tijd te nemen om te fantaseren wat voor soort dingen die u leuk vindt en wat voor soort producten goed voor u werken, zonder een ton geld aan de voorkant te besteden.

Zo slim, toch?

ADVERTENTIE

Langs die lijnen voel ik me als de $ 17,99 Barely There There Eyeswadow Palet door modellen is een perfecte manier om je teen in de brede, wilde wereld van neutrale schaduwen te dopen.

Modellen zijn nu een British Merk (vanaf recent) beschikbaar bij Ulta. Ze hebben een hoop producten voor ogen, wangen, lippen en gezichten allemaal in de Prijsklasse Sonia Kashuk, dus ze zijn niet zo economisch als nat ‘n’ wild of elf, maar ze zijn niet zo prijzig als Mac of Estée Lauder een van beide. Nauwelijks is er hun take op het naaktpalet-rage.

En raad eens? Het is behoorlijk gedreven goed voor $ 17,99! Het heeft 10 poederschaduwen erin – vijf Mattes en Five Shimmers – en de Mattes, in het bijzonder, zijn de speciale sauzen / sleutels.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Elke keer dat ik met een oogschaduw begin, kijk ik dat ik met een paar kleuren wil doen, ik begin graag door mijn plooi te verdiepen met een mat gouden bruin of taupe-bruin, omdat de koelere / neutrale tonen een soort van simuleer het effect van schaduwen Kruid op het gezicht, waarvan ik denk dat je ogen eruit zien dat ze dieper zijn ingesteld.

Nauwelijks is er perfect voor dat effect omdat het wordt geladen met werkpaard gouden tinten en taupe-browns, waardoor het tegenwoordig een zeldzaamheid is tussen de zee van naakt paletten die warm zijn met hun oranje browns en roodachtige browns.

Geef me alle browns!

Ik denk dat de bruine tinten in het palet – buff, stark en geheim – zijn zo mooi. Ze zijn allemaal verbluffende middelste browns die je kunt gebruiken om van de ene tint naar de volgende te transiteren.

Ze zien er heel anders uit van elkaar in stalen, maar ze zijn eigenlijk behoorlijk vergelijkbaar als je ze hebt gemengd, wat geweldig is als je een van hen probeert te mengen in de volgende zonder hakzucht.

Ik ben een beetje minder gek op de glinstmers, maar ze werken … ze zijn aan de chunkierse kant, dus ik denk dat het helpt om eerst je penseel te laden als je ze gebruikt. Maak dan de borstel nat met een make-up-instellingspray voordat ze kloppen, in plaats van te vegen, de schaduw op je deksels, die de grotere stukken voorkomt van het landen op je wangen en je neus.

Ook, Fyi, mijn linkeroog verscheurt altijd een beetje als ik shimmery-schaduwen met grotere korrels draag, en dat gebeurt ook met nauwelijks daar, waar ik gewoon naartoe gooide in het geval je gevoelige ogen hebt.

Ik draag een paar mattes uit het palet in mijn vouw (naakt, buff, geheim en grimmig) en een paar glinsterende samen gemengd en samen gemengd met een natte borstel op mijn deksels (blote huid en onopvallende)
Als je nieuw bent om oogschaduw te mengen, helpt het feit dat deze slechts matig gepigmenteerd zijn. Het is ook waardevol voor deskundige schaduwmaatten die misschien niet voor altijd en dag willen doorbrengen met hun mengborstels.

ADVERTENTIE

Een vrij budgetvriendelijk $ 17,99 palet met minimale fall-out en draagbare kleuren die geschikt zijn voor de meeste huidtinten? Doe je beste startbaan Stomp-Walk naar je dichtstbijzijnde Ulta om deze slechte jongen persoonlijk te stalen, als je kunt. Het is een schoonheid!

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Neem de tijd om binnenkort te rusten

Soms moet je op Pauze / Paws drukken.
Dit is gedeeltelijk een herinnering voor jou, maar meestal een herinnering voor mij, dat soms – mijn goedheid – je moet op pauze drukken, omdat rust zo essentieel is!

Ik weet dat ik dit eerder heb gezegd, dus ik keer even terug naar de gebroken recordmodus van Karen, maar ik vergeet altijd deze belangrijke dingen, weet je? Iets wist belangrijke lessen van mijn geest, maar dan herinner ik ze – zoals hoe belangrijk het is om de tijd van tijd voor jezelf te reserveren om je lichaam, je geest en je geest op te laden.

ADVERTENTIE

Vooral als je weet dat je een zware week hebt, of als je veel deadlines hebt, sluipen ze in een tijd om te rusten wanneer je kunt, of om een ​​beetje iets te doen dat je verjongt, zelfs als het gewoon is Maak een plan om iets te ontspannen vanaf nu.

Ja, ik weet dat het gemakkelijker is gezegd dan gedaan, maar het leven is kort. Je verdient het om ervan te genieten.

Zoals op zondag, El Hub en ik namen de baby uit voor een lange wandeling (we zijn verdwaald). Toen we thuiskwamen, was ik moe, maar ik begon onbewust opnieuw productief te zijn zodra de deur werd gesloten. Toen stopte El Hub me en zei: “Waarom neemt u niet gewoon enige tijd om op de bank te liggen en te kijken op Amelie? Misschien ga je een bevroren yoghurt en doe een dutje. ”

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Om een ​​of andere reden klonk dat echt, echt geweldig. Dus ik deed het. Ik ging naar de Fro-Yo Shop, kreeg mijn favoriete smaak (Taro), stopte een bootbelasting van bessen op de top en kwam thuis.

Klassiek!

El Hub nam een ​​paar uur baby-taak over, en ik heb gewoon gekoeld en keek op Amelie, at mijn bevroren yoghurt en viel in slaap op de bank tijdens het deel toen Amelie’s liefdesbelang zich realiseert dat de man die op de trein van zichzelf realiseert Station Photo Cabines is de reparatie kerel en niet iemand verloren in een existentiële crisis.

ADVERTENTIE

Ik voelde me daarna als een compleet nieuwe persoon, dus ja, in het geval dat niemand je de laatste tijd heeft herinnerd, probeer dan snel wat tijd te plannen om snel te rusten. Het zal je geest een wereld van goed doen.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

MAC Unsung Heroes: 221 mini Tapered Blending clean

The MAC 221 mini Tapered Blending clean ($25)
If you spend much time with MAC-a-holics, the subject of convo routinely turns to 217s as well as 224s, as well as you know, I get it. Ik doe. Both are great must-have makeup brushes. They’re workhorses. however there’s one more poor gal, the MAC 221, as well as it’s… Oh! when you get a taste of this blending beauty, nothing else compares. It’s my preferred MAC eye clean of all time!

Wat is een onbezongen make-upheld? For me, it’s an usually underrated makeup morsel, a long-term collection product that scoots under the radar screen of many makeup enthusiasts however routinely rocks my world. De langlopende Unsung Heroes-serie heeft een paar van mijn favorieten.

The 221, otherwise understood as “the mini Tapered Blending Brush,” is $25 as well as part of the MAC long-term line.

ADVERTENTIE

It looks a bit like a cross between the 224 Tapered Blending clean as well as the 217 Tapered Blending Brush. The clean head has the exact same tapered, lengthened shape of the 224, however it’s thinner, as well as the tip has the domed shape of the 217, only pointier. Essentially, you get the very best of both worlds with it. It’s thinner as well as pointier than the typical crease blending brush.

So what does this mean for you? Well, if you don’t have a great deal of lid area from your lash line to your brow bone, like, if you have smaller eyes, or a crease (like mine) that isn’t extremely deep, as is the situation with hooded eyes, you most likely have to be extremely precise when you location your crease color, as well as the 221 enables you to location shadows precisely where you want them.

Because the clean head is likewise relatively fluffy, you won’t end up with areas on your lids where the shadow is dark as well as excessively concentrated — which is a issue I have when I utilize precision brushes, like pencil brushes, to work in the crease or the outer V.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

And did I mention that it blends as well as buffs edges with preternatural quite power?

The 221 is likewise fantastic for applying as well as smudging eyeshadow as well as liner along the lower lash line. most brushes scratch at my lower lash line, however the 221 is softer than a Ragdoll kitty’s paw. The thin tip likewise means that I most likely won’t take my shadow or liner as well far down.

How ’bout utilizing it to highlight the inner corner? Yeah, it’s bomb for that. I like the 221 more than typical pencil brushes for highlighting the inner corners because, even though pencil brushes are super precise, they’re likewise super dense, so if I’m utilizing them with a shiny shadow, you can see that inner corner highlight from all the method up at the worldwide area Station. The 221, however, puts down sheerer shimmer than a pencil clean does, as well as the resulting spotlight is softer.

The 221 is a natural fiber brush, so it’s especially fabulous for working with powder products. however it likewise handles creams like the MAC paint Pots well, too.

It’s a terrific tool, as well as I adore it.

Alles doet pijn…

I was doing squats yesterday in HIIT class when I glanced over in the mirror as well as saw some dude in the back using this shirt. I started cracking up! I almost dropped a weight on my toe.

Basically, this shirt is exactly how I feel when I exercise, in general.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

The MAC Unsung Heroes series (a subset of my routine Unsung makeup Heroes series) features a few of my all-time preferred products from MAC’s long-term collection

MAC Unsung Heroes: MAC Fleur Power Blush
MAC Unsung Heroes: Swiss chocolate Eyeshadow
MAC Unsung Heroes: Costa Riche Eye Kohl
MAC Unsung Heroes: Mineralize Skinfinish Natural
MAC Unsung Heroes: MAC additional dimension Eye shadow in Havana
MAC Unsung Heroes: Chicory Lip Pencil
MAC Unsung Heroes: Smoked Almond Lipstick
MAC Unsung Heroes: half ‘n half Lipstick
MAC Unsung Heroes: Chili Lipstick
MAC Unsung Heroes: Coffee Eye Pencil
MAC Unsung Heroes: Mineralize Skinfinish in worldwide Glow
MAC Unsung Heroes: MAC additional dimension Eye shadow in Havana
MAC Unsung Heroes: vintage Matte liquid Lipcolour in Burnt Spice
MAC Unsung Heroes: Mineralize Foundation/Loose
MAC Unsung Heroes: MAC giddy Lustre Lipstick
MAC Unsung Heroes: MAC studio repair fluid Foundation
MAC Unsung Heroes: Amorous Alloy Eyeshadow
MAC Unsung Heroes: structure Eyeshadow
MAC Unsung Heroes: Prep + Prime 24-Hour prolong Eye Base
MAC Unsung Heroes: Swiss chocolate Eyeshadow

If you’re looking for long-term collection concepts or inspiration, there are actually numerous unsung makeup heroes posts in the MBB archives. These 20 are just the tip of the iceberg.

Een blik met de Mac Enchanted Eve Eye Eye en deal met palet / cool: cool-getinte grijs evenals blauwe ogen, rooskleurige wangen en pruimlippen

Mijn huid kan een zonnige dispositie hebben – d.w.z. I ‘M Warm tined – Maar in sommige gevallen vind ik het leuk om het geweldig te spelen met cool-getinte grijzen, browns en blues zoals degenen die ik hier gebruik.

Ik gebruik het nieuwe Mac Enchanted Eve Eye en deal met palet / cool ($ 49,50), een van de twee ogen en deal met paletten in de Collection 2015 van Mac Holiday 2015.

ADVERTENTIE

Mac Enchanted Eve Eye evenals deal met palet / cool ($ 49,50)
Ondanks het lijkt als een ongewone combo, hoeven geweldige tonen niet te botsen met een warme huid. In sommige gevallen geloof ik dat ze er echt cool uitzien!

Deze look dreef ook niet lang. Ik heb mijn betrouwbare iPhone-timer truc gebruikt. Ik heb het 25 minuten ingesteld, evenals toen ik toegewijd om voornamelijk bij de kleuren in het palet te blijven, omdat het oogschaduw heeft, een blos, twee lippenstiften en een markeerstift, zo veel van wat ik nodig had, was het beste daar (Yay voor het gemak!).

De Mac Enchanted Eve Eye, evenals deal met palet / coole verpakking …

Alles wat ik moest toevoegen was foundation, poeder, concealer, mascara, een blauwe voering (Mac Metalhead, Btw) evenals een neutrale matte bruine schakelschaduw (ik ging met Mac Cork), die ik gebruikte om de verschuiving tussen de ontzagwekkende te verzachten Grijze mat op mijn wenkbrauw been evenals de ijzige bruinachtige grijs op mijn deksels.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het dragen van de Mac Enchanted Eve Eye en de omgang met palet / cool
Ik ben ook dankbaar dat ik heb geprobeerd door het gebruik van het passerende fancy, de zachte parelmoers Orangey Coral Cream Color Color Base (A Cream Markeerstift) met het palet, als een oogschaduwbasis. Ik geloof dat het echt de ijzige bruinachtige grijze oogschaduw verrijkt.

Probeer het eens, omdat die crèmekleurbases verrassend veelzijdig zijn. Ze zijn niet alleen veel aandacht aan markeringen.

Swatches vanaf de linkerkant, dat is Mac Matte Oogschaduw in comfortabel grijs (deze is extreem enorm; ik moest het ontwikkelen voor de staal), Frost Eye Shadow in Chez Wat?, Veluxe Pearl Eye Shadow in Rhythm & Blues, Cheek to Cheek Charme Poeder, glanslippenstift in voeding de zin, satijnen lippenstift in rebel, evenals crèmekleurbasis bij het passeren van luxe
Ik probeerde eveneens de twee lippenstiften samen te mengen – romige, zachte satijnen rebellen, evenals het midden van de naaktmauve voeden de zin – evenals eindigde echt het leuk om precies te vinden hoe het bleek.

ADVERTENTIE

Ten slotte, als u aan deze combinatie nadenkt (FYI, verschijnt het op 22 oktober bij Mac-tellers, winkels en online), doe jezelf een gunst en sla de meegeleverde reinigen alleen op, want het is krantiek dan een Tiger’s tong!

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

5 dingen waar ik de laatste tijd liefhad

de Aldo Stessy K-schoen ($ 80)
1. Lip Print ERRHANG

Het begon met een sweatshirt Ik kreeg eeuwen terug bij Nordstrom door een merk dat halogeen wordt genaamd dat ik, ik heb niet gebruikt, gezien het feit dat ik vorig jaar met Connor verwachtte.

In wezen lijkt het sweatshirt als een paar bedazzled lippen op mijn borsten, lol!

ADVERTENTIE

Ik geloof dat het ongelooflijk cool is.

Ik hou ook van dit paar Aldo Stessy K-hakken.

De zolen!
Zijn ze niet ongelooflijk!? Ze zijn net zo … ze hebben … er zijn lippen om hen heen (zelfs op de zolen en in de schoenen!)

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

En ze zijn ook hoog! Ik vermoed dat de hielen 4-5 inch zijn, evenals ik zo buiten de methode ben wanneer het zich heeft om in hakken te wandelen … het is een vaardigheid, toch? Als je het niet gebruikt, verlies je het.

Ik heb deze als een geschenk. Ik zag even ook naar de exact dezelfde schoen in een flat, maar ik kon er echter geen ontdekken … Er is echter deze echt schattige tas, hoewel!

2. Deze $ 5 Feline hoofdband van Etude House

Ik heb eveneens van deze hoofdband van Etude House geliefd, sinds – jullie, als je een Feline Lady bent, waarom zou je het verbergen? Er is geen medelijden in dat spel. Ik bedoel, als je een CCL zou zijn, dan accent als een CCL. Ga helemaal niet!

Alles over die CCL-leven …
Het is bom- @ SS en slechts $ 5.20! Het blijft eveneens op mijn hoofd. Het glijdt nooit uit, in tegenstelling tot die hoofdbanden die een beetje klein of net zo goed zijn, net zo goed en beginnen te glijden als de dag doorgaat … want waarom zou je niet de hele tijd een katachtige oren hoofdband dragen?

Ik heb het echt in bed gebruikt, evenals het verbleef ‘s nachts.

Oh, evenals het is echt, echt, echt zacht. Ik wens dat ze eveneens een zwarte katachtige versie maken.

3. Oude Navy Rockstar Jeans

Toen ik vanmorgen met mijn garderobe graaide, herontdekte ik een paar paar oude marine Rockstar-denim die ik een tijdje misplaatst.

Ze kiezen normaal gesproken tussen $ 30-35 per paar en zijn zowel verkrijgbaar in veel verschillende spoelen en regelmatig, hoog evenals kleine lengtes. De midden-opkomende die ik ook vrij goed in de darm heb gekoppeld.

Ik zag net dat ze ook hoogbouw rockstars hebben. Ik ga vanavond gaan, evenals het proberen.

Geest geblazen! The Old Navy High-rise Rockstar Jean!

4. Laotiaans eten

Heilige Crap! Heb je Laotiaans eten gehad ?? Omdat het het leven verandert.

Mijn allereerste keer het eten van Laotian eten
Ik had het laatste weekend tijdens het bekijken van mijn schoonfamilie in Redding (ja, ze hebben een locatie die Laotiaans eten biedt). Het is een Laotische / Thaise / Vietnamese locatie genaamd Champa Garden, evenals ik nog nooit eerder Laotiaans eten had, dus ik wilde het proberen.

Ik kreeg de Champa-sampler, die heel veel Laotische hapjes had, zoals deze vlezige zijde maaltijd genaamd Larb.

Champa Sampler met Lao worstjes, gebakken rijst bolsalade, evenals gebakken loempia’s, geserveerd met sla wraps, mint en Cilantro
Dus hongerig ideaal miauw!
LAOS-stijl LARP: fijngehakt gevogelte bereid met munt, ui, cilantro evenals limoensap
Krijg in mah buik!
Het was allemaal zo goed. Een beetje als een hybride tussen Thais eten en Filipijns eten. Ik kan niet wachten om het opnieuw te hebben.

Blijkbaar zijn er eveneens Champa-tuinen in San Francisco, evenals Oakland, hier in de Bay Area, dus ik ga heel snel gaan.

Ze hadden ook een fascinerende milieuvriendelijke soda genaamd Eco-vriendelijke Honey Bee Nam See Cream Soda …

Groene Honey Bee Nam Zie Cream Soda
Ik kan niet beschrijven hoe het smaakt zoals … Misschien als LAZN Jelly? Het herinnerde me aan dingen die ik had toen ik een kind was. extreem heerlijk.

5. Mac Pro Longwear Waterbestendige kleurenstick in theebladeren

In ander nieuws … begrijp je dat ik het PRO-longwear waterdicht kleurstokken, toch leuk vinden? Nou, theebladeren ($ 22) is een prachtige neutrale gouden bruin met wat shimmer eraan.

Mac Pro Longwear Waterbestendige kleurstick in theebladeren ($ 22)
Ik hou ervan om op mijn deksels te springen, meng de rand uit en veeg dan Mac Soba Eye Shadow in mijn vouw voor een ongelooflijk eenvoudig, geavanceerd, neutraal bruin oog.

Het is tegenwoordig een van mijn favoriete dingen geweest.

ADVERTENTIE

Dat is het voor mij! precies hoe zit het met jou? Wat heb je de laatste tijd liefhebben? (Het hoeft niet vijf dingen te zijn. Een ding is ook absoluut prima.) Spreek snel met je!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Wat is een beauty-trend die nooit meer zal doen?

circa 2010 – ongelooflijk dunne brows en tabbladen als een kleine babykat van vier of vijf jaar
Ik weet dat men nooit meer moet zeggen … maar omdat het verwijst naar ongelooflijk dunne brows, ben ik 100% zeker dat ik er nooit meer ga.

Er zijn dat gedaan, heb het niet meer nodig, lol!

ADVERTENTIE

Ik had ze van over mijn vroege jaren 20 tot mijn midden-30s, wat meer dan genoeg skinny brow-actie voor dit leven is. Omdat ze net zo smal zijn als ze waren, waren ze verrassend hoog onderhoud. Ik was voor altijd die dunne bogen plukken, man!

Toen ik eindelijk een beslissing maakte om ze een paar jaar geleden terug te laten groeien, duurde het bijna een heel jaar, en nu ze weer groot en bossig zijn, ben ik van plan ze op die manier te houden.

Natuurlijk … Nu dat ik heb gezegd, zullen ongelooflijk dunne brows zeker terugkomen in stijl, haha! Maar zelfs als / wanneer ze dat doen, ga ik de volgende keer passeren.

ADVERTENTIE

En jij? Wat probeerde een beauty-trend die je hebt geprobeerd, maar beloofd om nooit meer te doen?

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Saturday Surfing, July 21st, 2018

I wonder, does anybody ever just say peace-the-eff-out to under-eye concealer?

OK, peeps…deep makeup thoughts right now, because if I don’t distract myself this morning, I’m going to sit here thinking about the three hairline cracks I just found on my iphone screen, in which case I risk becoming stuck with a permanent crabby Filipino grandma frown for the rest of my life.

ADVERTENTIE

*SIGH!* In 10 years that $169 screen repair fee (OY VEY) won’t matter, Karen. It won’t matter. just keep telling yourself that…

So, concealer. Mine has been giving me major trubs lately, and I’m starting to think that not wearing it anymore might be a viable option.

Is that crazy? I’m almost at the point where I’d rather look a little tired than have to contend with my under-eye area looking crêpe-y, heavy and straight-up dire. My once trusty combo of make up For ever Ultra HD Concealer and NARS Translucent Crystal pressed Powder is doing nothing for me now.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

IK WEET.

And I’ve tried all my usual tricks to fix it — a different eye cream, blotting my skin before applying makeup, different primers, mixing in a couple drops of oil, couple drops of an illuminator — nothing has worked. The area just looks thick and heavy.

Hmm… now that I think about it, it could be because I’ve been wearing minimal base makeup lately, and the full-coverage under-eye concealer effect is contrasting too much with my tinted moisturizer.

That, or the universe just hates me, ha ha! Freakin’ beauty gods and their HIL-AR-I-OUS sense of humor…

I wonder if I should just completely stop wearing under-eye concealer. A few makeup artists have told me that my dark circles really aren’t that bad in the grand scheme of things. maybe the intense darkness I see in the mirror is all in my head? I am my toughest critic. I recognize that.

My plan is to dip my toe in the water, so to speak, with some tinted moisturizer this weekend. I’m not ready to quit concealing cold turkey, but I’m going to try blending some tinted moisturizer up into those inner corners instead of concealer, wear that around for a bit, and try not to scare any small children. We’ll see how I feel by Sunday night.

Anyway, has this thought ever crossed your mind? have you ever thought about quitting concealer? Or have you quit it already?

Saturday Surfing: interesting tidbits I came across this week

This is what makeup packaging looked like in ancient Egypt.

Despite its name, “dragon’s blood,” a trendy skin-care ingredient being lauded for its healing and calming properties, isn’t derived from actual, ya know, dragons. It comes from trees! — tree sap, to be precise.

Take a peek behind the curtain at the creative process of makeup artist Peter Philips, creative and image director for Christian Dior beauty (and former creative director for Chanel), and how he puts together fantasy-themed makeup looks for the couture runway.

Here are the products hair stylists recommend for doing at-home color.

Hunter Harris, the author of this piece, firmly believes that more movies should portray teenage girls with skin that looks like real skin — pimples and all — and I agree. From the post:

“It feels important, then, that in the age of Glossier, the last year has presented two adolescent heroines whose skin isn’t pristine. In Eighth Grade, out this week, and last year’s lady Bird, we get to see two misfits whose skin looks like the skin of someone actually in high school…Lady Bird’s cheeks, pockmarked with pimples, were the first thing I discovered about lady Bird when I saw it. in that first scene, mother and daughter are in the car, driving home from a college visit, when a familiar fight erupts: Is everything her parents have worked to provide her squandered on her? lady Bird rolls her eyes and looks out the window. You can see, ever so slightly, a constellation of brownish spots imperfectly masked with cover-up. I thought it was a mistake at first, but there they were in every scene: This was a real girl, with skin like mine.”

This October 20th and 21st in Los Angeles, Sephora will be hosting its first-ever interactive beauty event — SEPHORiA. It’ll be two days of immersive, interactive physical and digital experiences and activities (along with plenty o’ products, obvs).

You So-Cal girls and men are so lucky. Frankly, I’m shocked that they didn’t want to host it in Novato! Ha ha ha.

If your mom tells you that at 10 years old you’re too young to wear press-on stiletto nails, here is your solution.

Thinking about purchasing a designer knockoff? Maysa Razavi, an attorney with the international trademark Association, says that bargain hunters may not realize that they could be funding organized crime, and that “…the same people who are counterfeiting are involved in human trafficking and terrorism.”

Side note: I just re-watched the Sex and the City ePisode waar de meisjes naar Los Angeles gaan voor vakantie, en Samantha en Carrie gaan naar “The Valley” om een ​​valse fendi-tas te kopen.

De auteur van dit stuk viert haar rimpels: “Ik heb drie kinderen opgevoed, rennen twee marathons, behield een carrière meer dan drie decennia, verzamelde een prachtige groep van Pals en heb nu het genoegen om te genieten van vijf fantastische, prachtige kleinkinderen. Het is een geweldig leven geweest en ik heb de rimpels om het te bewijzen. ”

Dit is de band van mijn Pal Shannon … en haar lippen in zoveel leuke kleuren!

Als al mijn bovenste divisie-wetenschappelijke lessen zijn ingesteld op rapmuziek, zou ik waarschijnlijk nu een doctoraat in chemie hebben.

Ik wacht angstig op de dag waarop accordeons hun weg vinden naar populaire muziek.

ADVERTENTIE

Wat doet u dit weekend? We kozen voor nu tegen kamperen, maar misschien een beetje later in het seizoen. We hebben letterlijk geen spullen – geen tenten, slaapzakken, kampkachels, niets. Dus, moet erachter komen wat voor kamperen die we eerst willen doen.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Wat is het laatste beroepsproduct dat je spijt hebt van het kopen?

het was een ..
Het laatste beroepsproduct dat ik spijt van het kopen. Hmm … Nou, er waren een paar verjaardigheid dat ik geloofde dat ze gewoon eh waren. Zoals het doorschijnende instellingspoeder niet echt mijn wereld rock (het leek een beetje zo goed poeder voor mij), evenals de concealer-stick, terwijl ik? De kleur, geeft mij niet de bescherming die ik nodig heb.

ADVERTENTIE

Ah, beroep betreurt … We hebben allemaal ze gehad. Wat was je laatste?

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Make-up en charme blog Monday Poll, Vol. 450

“De producent van de Harry Potter Film-serie en de nieuwste spinoff beweegt van prachtige beesten naar katachtige. David Heyman kondigde aan dat hij samenwerkt met China’s Alibaba Pictures Group om Fantasy Series Warriors voor het grote scherm aan te passen. En ja, het gaat over het bestrijden van katten. ”

– IO9

ADVERTENTIE

Dus … wat is de maandag-peiling?

Nou, het is niet echt een peiling. Het is veel meer een voortdurend evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige lijst met vragen die ik elke maandagochtend voor de afgelopen negen (!) Jaren aan lezers heb gemaakt. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd blij met het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, en ik hoop dat je geniet van het lezen van de mijne.

1. Hoe lang zijn je nagels het beste nu?

Helemaal niet lang. Ze gaan niet eens naar de suggesties van mijn vingertoppen! – En weet je wat, hoewel? Ik vind ze op die manier leuk.

Ik had jarenlang lange nagels en jaren, maar korte nagels zijn zoveel eenvoudiger voor mij. Ze zijn eenvoudiger om mee te typen, en ik hoef me geen zorgen te maken over hen die breken of, zoals, je zorgen maken over onbedoeld krabben de baby of ik stak mijn oog op terwijl ik mijn voering doe.

2. Hoe oud was je toen je begon te koken?

Oh, mijn goedheid … ik schaam me een beetje om dit toe te geven, maar ik begon niet te koken totdat ik ging naar de universiteit op 18 (!). En toen ik begon, kon ik het niet doen. Ik kon zelfs geen eten in een pot opwarmen!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Nee serieus. Ik herinner me dat ik naar de slaapkeuken ging en probeerde op een dag wat restjes op te warmen die mijn moeder me had gegeven. Ik gooide ze in een pot, maar toen vergat ik ze en zette praktisch de slaapzaal in brand.

Yup … maar ik ben beter geworden, want dan. Ik kan nu typisch een recept volgen en laat het niet vreselijk worden.

3. Beschrijf je haar in drie woorden.

Lang, onhandelbaar, chocolaty

4. Wat zou / kunnen doen als u slechts 60 seconden had om uw oogmake-up te doen?

Kijk, dit is waar chronisch te laat zijn, komt echt van pas. Ik zou in 60 seconden vrij wat gedaan kunnen worden. Net als, ik kon mijn wenkbrauwen in vullen met een zwart potlood, mijn wimpers krullen, wat mascara op mijn bovenste wimpers wapen (ik zou zelfs niet de moeite nemen met mijn onderste wimpers; ze zijn een ander beest volledig) en strak mijn bovenste lashlijn met een zwart potlood.

En ik weet dat ik deze dingen in 60 seconden kan doen omdat ik het net heb getimed.

5. Als u in de U.S. Woont, wat doet u dan voor Thanksgiving?

JAY! We hebben het dit jaar in ons huis, dus beide sets van de grootouders van Connor en mijn broer komen voorbij.

Ik had al deze uitgebreide, grote plannen in mijn hoofd om elk gerecht helemaal te maken … maar ik kon gewoon niet omgaan met de Turkije, dus uiteindelijk bestelde ik een paar dingen van een lokale markt die de beste kalkoen en zijkanten maakte . Dus we zullen dat hebben, rondhangen, spelen met de baby, en dat is het. Ik kijk er echt naar uit.

Een nieuwe week …

Tijdens het doen van een aantal reiniging rond het huis vorig weekend, vond ik een hoop willekeurige dingen die ik dacht dat ik verloren had, zoals een pan van Mac Sunbasque Blush (Yay!) En een gekke Cat Lady Action Figure dat mijn broer me voor Kerstmis had gegeven een paar jaar geleden.

Het gaat op mijn plank van Cat Lady Things.

Ben je niet leuk om begraven schat rond het huis te vinden?

Ik hoop dat je deze week een of andere drama-vrije time krijgt om tot rust te komen en een deel van je favoriete dingen te eten. Wat ga je vandaag doen?

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de vragen om te kopiëren en te plakken …

1. Hoe lang zijn je nagels het beste nu?
2. Hoe oud was je toen je begon te koken?
3. Beschrijf je haar in drie woorden.
4. Wat zou / kunnen doen als u slechts 60 seconden had om uw oogmake-up te doen?
5. Wat doe je voor Thanksgiving?

Three ways to Brow Wow With the new $34 benefit Brow Kits in Soft & Natural, defined & refined and bigger & Bolder

The new benefit Brow Kits, $34 each
Goedemorgen, glorie! Today we’re talking brows, and I’m wondering…would any plaid skirt-wearing, midriff-bearing ’90s girl worth her salt have bothered with any of the new benefit Brow Kits back in the day? As a survivor of the decade that gave us the Jeremy Jordan (and, as someone who plucked away her brows into oblivion), I think I can safely say hell NO.

All matte errrthing? Coo’. Dark brown vampire lips? Feelin’ it. Of all the ’90s makeup trends that have boomeranged back into the public consciousness recently, I’m so happy the ’90s brow has stayed back in ye olde times.

ADVERTENTIE

OMG, dude. Or should I should I say ’90s non-brow? — because really, there wasn’t a whole lot of brow to be working with.

Drew Barrymore in the ’90s showing how it was done…
So, yeah, I love big brows and I cannot lie, and it looks like benefit does too because their new $34 Brow Kits are all about full, lush brows.

Each one comes in versions with light, medium or dark shades and a different mix of full- and travel-sized brow products for specific looks…depending on what you’d like to wear with your Docs, velvet choker and your babydoll floral print dress die dag.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

The Soft & natural brows kit

First, to add just a little oomph to your natural brows, there’s the Soft & natural brows kit.

This one suits my style the most because I like a full brow that doesn’t look overly drawn in.

Wearing the benefit Soft & natural Brow kit
Of the products in this one, the star of the show has to be ready set Brow, which is the best clear brow gel in the universe IMO (it totally kicks the Anastasia one I used for years to the curb). Seriously, you could moonwalk through a wind tunnel, and your brows would still be in place with this stuff.

The kit also includes a High Brow Pencil highlighting brow stick, a Goof proof Brow Pencil (which really is goof-proof because of its smooth texture, and because it has a perfect amount of pigment), and some Shaping Stencils, which look particularly crazy when you take silly pics with them.

Ik bedoel maar’.

Shaping stencil!
The defined & refined brows kit

The next level up is the defined & refined brows kit. grab this one if you want a step up from an uber-natural brow but aren’t ready to go full-on Insta-brows yet.

It includes a full-sized High Brow Pencil, a Browvo Conditioning Primer, a precisely My Brow Pencil, and this magic wand-looking thingamabob called the Brow Mapping Tool, which you hold up to your brows at three different points (the kit comes with a how-to booklet) to find your optimal brow shape.

The tool from the defined & refined Brow kit
Thanks to this kit, I discovered my new favorite brow product — the SO good Browvo Conditioning Primer. It’s like a clear, soft hold gel that you comb through your bare brows before filling them in, and it grabs whatever you use to fill in sparse spots (pencil, powder, gel, etc.) and keeps it from fading. I’m definitely adding it to my brow routine.

Wearing the defined & refined Brow kit
The bigger & Bolder brows kit

Finally, if you’re looking to crank your brows all the way up to full-on Insta-brow status, get them the bigger & Bolder brows kit.

Wearing the bigger & Bolder brows kit
This one comes with the big guns for dramatic brows — Ka-Brow Cream-Gel Brow color (if you like a lot of color in your brows, it’s handy, and the hidden angled brush in the cap works surprisingly well), a tube of ready set Brow Gel, a High Brow Pencil and the Shaping Stencils.

All of the kits are available now at benefit boutiques, Sephora, Ulta, benefit counters and online, and they’re $34 each.

I know I ask this from time to time, but how have you been wearing your brows lately, and what are your favorite brow products at the moment?

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

P.s. happy Caturday!! I hope have something fun lined up today. If you’re still with me and you read all the way down this far, here’s a secret promo code for Connor Claire, but it’s only good for this weekend. use promo code CATURDAY15 for 15% off your order (only the first five people).