Archives December 2022

NARS POP GAAT DE EILELS BLUSE IN TRUSOME, MISCONDUCTIE EN PEEP SHOW

De nieuwe NARS-pop gaat de ezel-collectie Blushes (de collectie is een exclusief Nordstrom)
Mijn moeder is nooit echt een make-upmeisje geweest, maar als ze een gesprek met me opleverde over Nars Blushes, hoop ik te Gego wordt drietal genoemd en ik wil niet een gesprek voeren met mijn moeder die het woord “drietal” inhoudt.

NEE. Kan het niet doen. Gonna het niet!

ADVERTENTIE

Maar als het jou en mij was? helemaal prima. Trio, wangedrag en peepshow. Dat zijn de drie nieuwe poederblushes in de NARS-pop gaat de ezel-collectie. Ze zijn $ 30 per stuk, beperkte editie en alleen beschikbaar bij Nordstrom.

Wangedrag is een warme peachy pruim met gouden glans (zoals een echt enorme versie van Nars Sin), Trio is een matte verbazingwekkende babyroze en Peep Show is een mat fel roodachtig roze.

Deze gaan letterlijk hard

Ik wil de theoretici van de make-up niet opwekken, maar deze drie blozen voelen zich drastisch anders dan mijn normale nars blozen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Nars Blushes zijn meestal mijn “Ride of Die” Blushes, maar deze voelen … ik wil een knapperig zeggen, maar dat klopt niet. Stijf? Toen ik een vinger over een pan runt, pakt het heel weinig product op, wat ongebruikelijk is voor een NARS-blozen.

Vanaf de top: drietal, wangedrag en piepshow
Ik heb de achterkant gecontroleerd om te zien of ze ergens anders dan Canada werden gemaakt, waar Nars-blozen normaal is gemaakt, maar ze waren niet. Ik dunno … Misschien heb ik een funky batch.

Ze zijn op hun best wanneer ze worden toegepast met de rechterborstel

Ook al voelen deze zich niet super zacht voor mij, ze zijn beter als ik ze toepast met een dikke, dichte borstel. Je moet ook van plan zijn om veel te wervelen in de pan.

Welke verbluffende dozen
Het laatste vonnis

Als ik 10-plus jaren niet had doorgebracht Obsessing over Nars Blushes, merk ik misschien niet eens iets anders over deze, maar dat doe ik.

Misschien is het gewoon mij. Misschien moeten ze op deze manier zijn, maar ik geef de voorkeur aan mijn rit-of-sterven waanzinnig, Amour, Sin en Torrid.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

P.s. TGIF !!!!!!!!

L’Oréal Volumineus Lash Paradise: een drogisterij Wunderkind voor fantastische lengte

Al deze wimperdrama voor minder dan $ 10. Bedankt, L’Oréal Volumineus Lash Paradise!
“Ik wil graag twee tickets to Lash Paradise, alsjeblieft! – Eén voor mij, evenals een voor mijn ontzagwekkende economische roze buis van mascara. Eigenlijk … maak die drie tickets, omdat ik een aparte zitplaats nodig heb voor de toegevoegde lengte. Ja, sinds mijn wimpers, die typisch verdwijnen op de achtergrond van mijn gezicht, zelfs nadat ik ze krul, zie er zo lang uit als ik het draag dat je zou geloven dat ik een van die genetisch was #

Eerder, evenals na een enkele vacht
Ik hoorde over een volumineus wimperparadijs, een nieuw-ish-toevoeging aan de Mascara-familie van L’Oréal, van mijn buddy vanessa, die make-up voor bruiloften doet, evenals celebs in L.A. Ze was als, dit gaat je wereld rocken. Ik kan niet online zonder. Ik gebruik het, evenals ik gebruik het op mijn klanten, en … laat u zo snel mogelijk een buis. (In zo veel woorden.)

ADVERTENTIE

V, je speelde niet!

Ik begrijp dat het Tite is, maar het is net als het gebruik van valsers. De look is vergelijkbaar met Tom Ford’s Awesome, hoe extreem duur, $ 45 Fullscreen Mascara (ze hebben zelfs golvende borstels), maar produceert echter een beetje minder volume.

Er zijn ook zo veel verschillende versies, inclusief waterbestendig en niet-waterdicht, allemaal in verschillende zwarttonen. Ik heb de waterbestendige in het zwartste zwart, die opmerkelijk lijkt, zelfs na een enkele zwarte laag (en het wordt zelfs veel beter met twee).

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

De lengte? Het is gek. Bovendien produceert het fijne tandscheiding en een strakke krul met een grote volume boost, hoewel ik hella hebzuchtig ben wanneer het volume betreft en altijd wat meer wil, want ik ben helemaal over die vet YSL-synthetische cils / Chanel Le Volume Lash Life.

Het volume van Wash Paradise is echter nog steeds goed.

Die krullen is geen grapje.

Ik vind het leuk, hoe dan ook, ik heb enkele evaluaties gezien op Ulta en hoorde van vrienden die vermoedt dat het op hen klompt. Het gebeurt niet echt voor mij. Mijn wimpers zien er soepel uit en voelen zeide, evenals licht, maar niet alle producten voeren de exact dezelfde methode voor iedereen uit.

Ik heb gisteren twee jassen gebruikt, had ze 10 uur op en zagen een beetje vlekken aan het einde van de dag (geen schilfering, hoewel). De helft van de tijd heb ik een rokerige lagere wimperlijn, dus een kleine, nauwelijks smeer is geen enorme aanbieding voor mij voor een $ 9 mascara.

ADVERTENTIE

Dit is een nieuw essentieel in mijn make-uptas, evenals ik het zo leuk vind dat ik de niet-waterdichte versie ga ophalen de volgende keer dat ik naar Tar-Ghay ga, waar ik de mijne kreeg voor $ 8,99. Een buddy liet de kennis vallen, evenals nu ik het op je laten vallen.

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

Het omvattende voor steeds pro-vormgevende voorhoofdpaletten in harmonie 1, evenals harmonie 2

omvatten voor altijd pro-brow beeldhouwer in harmonie 2, voor zowel als daarna
Waarom zijn wenkbrauwen zo wispelturig? Op een dag zijn ze goed gedragen, opstaande jonge burgers. De volgende dag zijn ze rambunte tieners (ja, ik heb rambunctious vermeld) die weigeren om naar me te luisteren, wat er ook gebeurt. AAARRRGH!

Telkens wanneer ik voor de laatste zorg, in het wenkbrauwgehalte, neem ik een pauze van mijn routine-routine, evenals op zoek naar iets nieuws. Zowel, net als de laatste tijd het nieuwe, omvatten voor altijd pro vormgevende brow paletten.

ADVERTENTIE

Er zijn twee van hen – Harmony 1 voor blonde tot donker haar, evenals harmonie 2, die degene is die ik gebruik, voor bruin tot zwart haar – evenals het zijn $ 42 per stuk.

Ze omvatten drie matte brow-poeders (een lichtere tint, een gemiddelde schaduw als een donkerder), een wenkbrauwwas, een matte beige crème markeerstift en een tweedelige applicator met een spoolie en een stijve hoekige borstel .

De omvat voor ooit Pro-brow-beeldhouwers in Harmony 2, evenals Harmony 1 ($ 42 elk)

Je bent de bedoeling dat je de was als eerste wilt toepassen om je wenkbrauwen vorm te geven, vul ze dan in met het poeder, en markeer je ook je bogen met de crème markeerstift, die charmant is, evenals mijn voorkeur aan deze kits.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik weet zeker dat ik er alles aan zal bereiken als je in een tijdje, indien om andere reden dan om het te gebruiken, omdat het mat is, evenals ik leuk vind.

Wat betreft de poeders, nou … ze verbergen mijn vrije gebieden om ervoor te zorgen dat mijn wenkbrauwen er veel meer uitzien en minder uit beheren (met name de uiteinden van de staart, die me de laatste tijd zoveel wanhoop hebben), maar ik geloof dat Dat laat mijn wenkbrauwen eveneens borderline laten zien en in Instagrammaty vanuit sommige hoeken … ik geloof dat ik de look leuk vind, ik kom een ​​beetje beter uit een voorhoofdstuk.

Oh, evenals de wax? Waaaay is ook zacht voor mij. Ik hou van mijn wenkbrauwharen opgesloten, man! Ik wil niet die haren om te bewegen, zelfs niet als ik in een windtunnel sta!

ADVERTENTIE

Al met al … ik geloof dat deze gewoon ok zijn, dus ik zal blijven kijken. Van het programma zal ik je laten begrijpen wanneer mijn wenkbrauwen en ik vind iets episch.

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Piercings: Whatchu?

Ik heb alleen mijn oren doorboord … ik ben zo fundamenteel.
Absoluut niets interessants. Alles wat ik heb zijn doorboorde oren, evenals ik daar niet echt in staat. Mijn moeder heeft ze doorboord toen ik gewoon een beetje baby was in de gezondheidszorg (het is een cultureel ding voor Filippino’s). Ik geloof dat ik een dag of twee oud heb geweest.

Ik ben van plan om de oren van Connor Claire te krijgen, een van deze dagen doorboorde, wanneer El Hub niet kijkt, omdat hij stelt dat hij gewoon haar baby’s permanent wenst te beschermen (zoals, totdat ze in haar dertig, haha) is opmerkt zelfs een paar weken daarna.

ADVERTENTIE

Dudes …

Het enige andere dat ik ooit wil doorboord, was mijn neus. Ik ging met een fase circa 1993 toen ik wierp een neusring, maar het duurde echter niet lang.

Dat is alles wat ik nu kan geloven van ideaal. Ik ging niet met een doorboorde maagknopfase omdat ik het niet weet … ik had nooit echt een maag die ik wilde pronken.

Hmm … ik hou niet echt van precies hoe dat klonk, maar het is de waarheid.

En jij? Welke piercings heb je?

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

P.s. It’s You, ME Evenals de Gilmore Girls, Love. Dat is onze recuperatie / viering van de post-kalkoen. Ik breng de Peach Bellini evenals Pecan Pie. Zie je in sterrenhol in ongeveer 90 minuten.

Zaterdag surfen, 24 maart 2018

# Notetoselbelverbetering Betaal beter belang voor de brief naast de schoenmaat wanneer u online schoenen bestelt. Omdat het iets impliceert.

Duh, Karen!

ADVERTENTIE

Ik koos ervoor om mezelf te behandelen op nieuwe hardloopschoenen als een beloning voor het samenstellen van de dag van vijf minuten recht.

(Nou … ik had hoe dan ook de schoenen nodig, maar dit was een geweldig excuus!)

Dus ik kocht deze schattige Brooks Ravenna 9S van Amazon, gelooft dat ik ze op tijd had om in te breken op mijn zaterdagochtend run, maar helaas … ze zijn niet op mijn voeten.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Alleen toen ik in de doos scheurde, zag ik dat het “breed” was gemarkeerd, evenals “7.5 D.”

Blijkbaar impliceert de “D” wijd, voor mensen met grotere voeten, die ik niet herkende toen ik ze in mijn wagen zette.

Ik krijg altijd routinebreedte-schoenen, die in sommige gevallen zijn gemarkeerd als, maar het is meestal gewoon geïmpliceerd, breedte “B,” dus terug deze gaan.

Ik dacht even aan om ze toch te houden, omdat ik dus vandaag vooruit keek, maar veel beter risicovrij dan sorry. Deze schatjes gaan terug, evenals ik ga ze opnieuw bestellen in de routinebreedte.

Ik ben echt specifiek over hoe mijn hardloopschoenen passen. Nee, serieus, als er zelfs maar één korrel zand in zit, ben ik totaal niet-functioneel! Ik ben die hoofdpijn persoon die elke vijf stappen zal stoppen als ik iets af heb met mijn schoenenituatie.

Dus, ja, betaal interesse voor die bit brief wanneer u schoenen bestelt.

Dat is mijn suggestie voor de dag!

In ander nieuws … Jongen, Oh Boy, dit voelde als een lange week voor mij. Ik ben zo blij vandaag is zaterdag. Ik ben gewoon bezig met het nieuwe home entertainment regelmatig, evenals mijn allereerste kopje koffie, ah … terwijl ik hierheen skimen, precies hier zijn enkele verhalen die deze week mijn aandacht ving.

Vind je Chanel leuk? evenals videogames? Doe je online rond Toronto? Als je inderdaad hebt gereageerd op deze vragen, heb je een volledige vereiste om diegenen van ons te doen die nergens online in de buurt van Toronto een solide zijn en deze Chanel-videogames nu nu leuk vinden.

Ik bedoel, wat wat?! Um … kunt u een Chanel-versie van zeer Mario Bros voorstellen? Dat zou zo volgend niveau zijn!

Deze kleurenverschuivende pigmenten zien eruit als regenbogen op de huid. Ze zijn gemaakt door een Indie-lijn genaamd Dawn Eyes Cosmetics, die hoogstwaarschijnlijk impliceert dat een van de enorme merken het concept zal kopiëren in de niet-verre toekomst, Le Sigh.

Welke dame ontdekte van haar lobbyen voor de Personal Care Products Security Act (PCPSA) in Washington.

Hier is precies hoe nagellak? is gemaakt.

Deze Charm Editor Bride heeft voorbereid op haar bruiloftsevenement door een charme-regime te gebruiken die zes maanden voor de enorme dag begon. Het begon met maandelijkse doses “Baby Botox”, een micro-druppelmethode die wordt gebruikt op de wenkbrauwen en voorhoofd tot gladde fijne lijntjes, evenals een reeks laserbehandelingen voor verkleuring, zonschade en littekens.

Alle cysten uit acne werden onmiddellijk geïnjecteerd met cortison op het kantoor van de dermatoloog, dus de breakout zou tijd hebben om te genezen en niet een litteken achter te laten.

Dat is veel om mee te nemen! Kortom, mijn voorbereiding van het huwelijksevenement was de methode minder intens. Ik heb een massage en plukte mijn wenkbrauwen de dag ervoor, evenals ik ook een make-upkunstenaar ingehuurd om me te helpen bijbereid op de ceremonie op de daadwerkelijke dag.

Stichtingen evenals concealers om te proberen of je huid uitbrandt.

“Boy Beat” maakt de rondes op Instagram vanaf laat, maar het impliceert verschillende dingen met verschillende piepgeluiden. Sir John (My Makeup Hero) stelt “Het is een androgyne methode om naar make-up te kijken die mannelijk en vrouwelijk op exact dezelfde tijd is, wat een beetje veel meer structuur toevoegt dan dat je natuurlijk zou zijn.”

Deze kunstenaar doet schattige illustraties van prominente paletten, evenals make-upcollecties.

De beste, coolste make-up-tutorial die ik in een echt lange tijd heb gezien, omvat Blue Under-Eye Concealer, Shine Evenals een zesjarige vrouw die voorkomt om de dochter van Pink te zijn.

Waarom die vreemd genoeg bevredigende video’s van Frosted Cakes evenals gepureerde lippenstiftbuizen zijn … zo vreemd genoeg (volgens de wetenschap).

In de situatie vroeg je af of je haarmousse of nagellakreiniger in brand zal zijn, deze kerel (die mogelijk een pyromaan) kan zijn, heeft de antwoorden.

En nu, precies hoe een redelijke kat te schilderen …

Ik ben geloven dat ik dit voor Paaszondag heb gemaakt.

Als ik in mijn nieuwe schoenen gebruikte, zou ik hier naar luisteren.

Sereniteit nu…

ADVERTENTIE

Een uitstekend weekend, babe. Spreek heel snel met je.

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

Down the YouTube Rabbit Hole: vlechten!

Ik hou van enorme vlechten!
Je kunt me altijd tellen voor 1) een Keanu Reeves-film evenals 2) een iced latte, maar een leuk broodje? Tegenwoordig zijn ze geraakt of missen ze voor mij. Soms kun je niet snel verslaan, evenals een slordig broodje voor het gemak, maar er zijn eveneens dagen dat het lukraak dat mijn haar omhoog gaat gewoon niet doen.

Ik ben het type van gal dat absoluut in de ochtend uit haar pyjama’s moet komen; Anders voel ik me absoluut nutteloos, evenals de laatste tijd was het precies dezelfde methode voor mijn haar. Ik vereiste om mijn haar te stylen om productief te voelen, daarom ben ik alles over vlechten.

ADVERTENTIE

De Half-Up Dutch Braid die ik al een tijdje heb gebruikt, neemt niet veel tijd om te doen (minder dan 10 minuten), evenals ik me vooral praktisch voel als ik het gebruik.

Ik ontdekte vorige week een geweldige video voor het op YouTube. Het is de allereerste stijl in deze roundup van 10 stijlen, evenals ik het enigszins aangepast door het gebruik van kleine haarbanden in plaats van Bobby-pinnen.

Dude, ik heb de laatste tijd zoveel vlechtende video’s op YouTube aan het kijken, en je wilt niet eens precies begrijpen hoe diep ik het konijnenhol afgelopen weekend naar beneden struikelde! Ik heb een bladwijzer gemaakt met veel schattige stijlen die eenvoudig voldoende uitzagen om te doen …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Deze zien er allemaal uit.

Ik geef “ja” naar Crown Vlechten!

Het tweede kapsel staat op mijn takenlijst.

Een andere video van de doorloopstijl

Deze zijn zo schattig en creatief, evenals het verfrissend om vlechten te zien op korter haar.

Voordat ik het vergeet, is hier een klein woord van advies als je gaat vlechten: draai je af van de spiegel, aangezien ik zoiets als ik is, dat het gemakkelijker maakt, evenals sneller. Wanneer ik gewoon mijn methode voel met de vlecht, in plaats van naar mijn weerspiegeling te kijken terwijl ik ga, blijkt de vlecht beter.

ADVERTENTIE

Ik geloof dat het is, wanneer ik een spiegel gebruik, ik ben een hyperbewust van hoe de vlecht langskomt, evenals ik heb meer kans om het uit te halen en te beginnen, terwijl wanneer ik de spiegel, de vlecht heeft de neiging om zichzelf uit te werken. evenals het doet dit alles. Het is het vreemdste ding!

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Kun je omgaan?

Ik kon het niet aan om beroemd te zijn … maar ik kan aan omgaan naast een beroemde persoon, lol!
Echt niet! Ik zou het niet leuk vinden. Ik bedoel, weet je … ik zou een paar van de voordelen willen. Ik kan er waarschijnlijk ongeveer een jaar mee bieden, maar uiteindelijk zou de rente me dragen, man. Ik kon niet aan om te hebben met het hebben van wat ik heb gedaan of gebruikt of vermeld, volledig wordt onderzocht. Ik vind het leuk om typische mensen dingen te doen waaaaaay ook. Net als, ik vereiste om een ​​extra grote bulkpot van Nutella te kunnen kopen, evenals de nieuwe VS regelmatig om 11 in de avond zonder het aan de wereld aan te kondigen!

Ik geloofde hierover sinds een film die ik gisteravond begon te streamen genaamd Gemini. In het Zoe Kravtiz (zij is haar moeder Doppelganger, toch?) Speelt een beroemde actrice. Ik heb nog ongeveer 15 minuten voor het slapen gaan, maar er is een scène in de buurt van het begin, waar ze een restaurant verlaat, evenals de paparazzi beginnen haar te intimideren, proberen een reactie van haar uit te lokken door onbeleefd, onaangename vragen te stellen … het zag er niet voor uit überhaupt.

ADVERTENTIE

Laat je precies begrijpen hoe het blijkt wanneer ik het opdagen … in dezelfde week, omdat dat de typische tijd is, het kost me om nu een film te kijken in huis, lol! Ik begin een film en horloge voor misschien 15 minuten vóór tabbladen “behoeften” om iets op het dek of de connor “-behoeften” een kleurpartner of nog een ton wasserij “-behoeften” te inspecteren om te worden gevouwen.

De cyclus herhaalt zichzelf elke dag of twee omhoog totdat de vermelde film is bekeken, ha ha ha.

ADVERTENTIE

Hoe dan ook, zou je moeten verwerken? Onderzoekende geesten willen weten.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Prospecting is niet gemakkelijk: voordeel Gold Rush Blush werkt werk

de nieuwste boxed blozen op uitkeringen
Meisje, ik droeg schoenen als het paar op deze doos van uitkering gold rush blozen, en ik zou ook in hen kunnen rennen!

Ah, herinneringen aan mijn voormalige grotere leven … en door “groter”, geef ik 5 voet 5 inch op in 4-inch? hakken.

ADVERTENTIE

(In mijn gedachten ben ik een 5-foot-8-inch glamazon, lol!)

OK, voldoende wandelen. Benefit Gold Rush, hun meest huidige box o ‘Blush, net aangekomen op tellers in twee maten, een full-size 0,17-oz. Versie voor $ 29, en een kleinere 0.08-oz. klein voor $ 15. Beide zijn Peachy Pink met Big Baddie Gold Flecks.

Die toplaag van Golden Shimmer is een overspray, maar er is ook glitter binnen het peachy roze poeder zelf. Dus je zult geen pijn doen voor Glitter met Gold Rush. Dat is alles wat ik zeg.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ja, dat is een overspray, maar er is ook glitter binnen!
Je zult ook geen pijn doen als je je hele leven keek voor een zwaar geurende blozen die sterk genoeg is om door te geven voor een parfum, omdat deze kan.

Al het dozen van voordeel o ‘Blush zijn geuren (ik geloof), maar dit is de sterkste. Absoluut de sterkste die ik kan herinneren. Ik krijg sterke sandelhout en suikernotities, en het is ook bedoeld om citrus en vanille te hebben, maar ik detecteer die helemaal niet.

Dus, ik hou echt van behoorlijk een paar parfum-y poeders, zoals Guerlain en Chanel Bronzers, en ik vind het niet erg om te ruiken als een Nordstrom-geurteller wanneer ik ze draag, maar Gold Rush is een beetje te zoet voor mijn smaak. Ik denk dat het cloying is, zoals het hoort in een hete roze lichaamspray met neon stervormige glitter, maar je weet hoe het is met geurende producten. Alleen omdat ik geen fan ben aangeven dat je er niet van zult houden.

Kijk goed, omdat de staal er is, man!

Ook zou je waarschijnlijk lachen als je me zag het aanbrengen van deze blos, omdat ik eruit zie alsof ik boter of slijpkruiden met een vijzel en een stamper kauwen. LOL! Ik moet werken om het te laten verschijnen, man.

De stijve witte borstel die het komt met daadwerkelijk een redelijk goed werk. Ik duw het gewoon heel hard in de pan, en swirl het rond en rond en rond om voldoende product op te halen, en als je caramel latte zoals ik ben, moet je het op, maar lichtere lasses tussen licht en Medium hoeft dat helemaal niet hard te werken.

Dat is vier (4!) Lagen van Gold Rush op mijn wangen, en je kunt het nog steeds nauwelijks zien, yah?
Hier is het ding, maar zelfs met alle moeite neemt deze blos mee, ik hou van hoe het op mijn huid kijkt. Ik denk dat het “natuurlijk” uitziet (in luchthavens vanwege de glitter) en mooi, vooral als ik het gewoon draag op blote huid of getinte moisturizer.

ADVERTENTIE

Het is heerlijk, maar je moet in de stemming zijn om te werken.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen