Archives March 2023

Tater de tabby

Ik heb vandaag een nieuwe vriend gemaakt! Zijn naam is Tater, hij is een tabby en hij woont ongeveer drie huizen op mijn straat.

We hebben een gesprek op mijn wandeling getrokken. Ik benaderde hem langzaam en zei: “Goed ontmoet, tabby!” In mijn High-Plowed Cat Lady Voice (die normaal gereserveerd voor tabbladen), en hij draaide onmiddellijk over en toonde me zijn tum (de universele kattengroet).

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

Ik had geen kat behandelt met mij, maar ik zal de volgende keer wat brengen. Hopelijk kan ik met wat snack omschrijving, ik kan de deal afdichten en zijn kattenvriendschap veilig stellen.

Hij lijkt op tabbladen, nietwaar? Als tabs Spanx droeg?

Ik heb iets voor tabbyjongens met groene ogen.

Make-up evenals schoonheidsblog Monday Poll, Vol. 457

Dus … Wat is de maandag-poll?

Nou, het is niet juist een peiling. Het is meer een constant evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige vermelding van zorgen die ik elke maandagochtend voor bezoekers heb gebracht voor de afgelopen negen (!) Jaar. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd genoten van het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, evenals ik hoop dat je het leuk vindt om de mijne te lezen.

1. Wat was het laatste echt fascinerende gesprek dat je had?

Het was op zaterdag met mijn buddy Alis bij Fox + Stone Salon. Tijdens het kleuren van mijn haar en mijn pony snijden, liet ze wat enorm nieuws op me laten vallen. Ze verhuisde ten slotte naar Vegas, waar haar verloofde leeft, waarmee ze al heel lang van plan was, evenals al heel lang en ze daadwerkelijk dat weekend aan het doen was! Net als, hadden ze net de U-Haul opgebouwd en raakten de weg de tweede die ze heeft voltooid mijn haar snijdt.

We hebben al vele jaren al vele jaren begrepen, evenals we hadden het precies van hoe toen je jonger bent, het gemakkelijker is om sterke bewegingen te maken sinds je wordt gebruikt voor dingen die in je leven veranderen. Het lijkt erop dat van een jaar naar de volgende of van een maand naar het andere, je moet worden gebruikt aan je dagelijkse patronen die veranderen, evenals je leven veranderen, maar als je naar je dertig bent, evenals 40s en Daarna wordt het moeilijker om dit soort enorme veranderingen te maken, om een ​​reeks redenen.

ADVERTENTIE

Maar ze doet het voor het even! Ik bedoel, van het programma Ik zal haar missen sinds ze mijn vriend is, maar ze krijgt eveneens mijn haar, evenals het is moeilijk om mensen te ontdekken die je kunt vertrouwen, die ook je haar kan vertrouwen.

2. Wat is een geluid dat je aan huis herinnert?

Er is een paar blokken van HIER hier met kerkklokken die twee keer per dag worden, wanneer ze en wanneer ze om zes uur – evenals ongeacht waar ik in huis ben, of het nu in mijn kantoor of beneden zit In de woonkamer kan ik die kerkklokken altijd horen.

Dus wanneer ik kerkklokken hoor, herinnert het me aan thuis.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

3. Heb je ooit een buitenstaander gevoeld?

Oh zeker. evenals het is nooit leuk. Een lang stuk was toen ik een senior in de universiteit was, evenals het leven met kamergenoten. We waren allemaal meisjes, evenals die ik eerder met hen had gekregen, maar mensen veranderen, evenals we begonnen onze eigen dingen uit elkaar te doen. Ik haalde niet zoveel met hen mee als ik gebruikte, maar ze bleven echter beter voor elkaar. Ik heb echt het gevoel dat ik het gevoel heb, evenals ik in principe zo’n jaar leefde.

Ik heb eveneens een buitenstaander gevoeld bij sommige schoonheidsevenementen, zeker. Er is altijd de super aantrekkelijke vrouwen met hun klikken van vrienden, maar ik typ gewoon mijn eigen ding en probeer onderweg vrienden te maken.

4. Ben je meer een rugliefje, een maag slaper of een slaaploper?

Ik houd meestal de herfst in slaap op mijn rug en blijf die methode voor de meeste van de nacht tot de ochtend, als ik een half wakker of half in slaap ben, evenals ik rondzwerven, evenals slaap op mijn zijde of mijn maag.

Dus alle drie.

5. Loop me met precies hoe je meestal je haar stijlt.

Als je een van die mensen bent die gewoon uit de douche kunnen stappen en je haar kunnen schoonmaken, kan ik dan zeggen dat ik zo jaloers ben? – Omdat mijn proces volledig zo ingewikkeld is.

Het begint direct na het wassen en voorwaarde mijn haar. Ten eerste droog ik het, pak het en pak dan een vlakke schoon en mijn echt, echt oude first-gen T3-haardroger. Toen slaat ik mijn pony, sinds als ik het niet goed doe nadat ik uit de douche ga, drogen ze grappig, poïsch op en zien er echt belachelijk uit.

Dus, dat doe ik, dan het schoon met de rest van mijn haar en laat het drogen, evenals ik meestal ‘s nachts sinds ik een nachtdouche ben.

De volgende ochtend rent ik het schoon met mijn haar opnieuw om elk type knopen te verwijderen. Dan neem ik een ghd-krullend ijzer, die het type duur is, maar ik geloof echter dat ze echt evenals echt het beste zijn, evenals ik ook scheid als en deel mijn haar in secties.

Ik deel het onder het midden aan de achterkant, evenals dan doe ik de linkerkant eerst, sectie per sectie, krult de stukken, evenals de rechterkant. Toen het allemaal klaar is, ren ik mijn vingers mee en breng een beetje bit van stylingcrème of stylingolie aan. Vandaag maakte ik de Shu Uemura-olie uit de mid-as naar de uiteinden om elk type kroezen te gladzen.

Breken in de storm

Na een paar dagen vrij zware regen, lijkt het vandaag een korte pauze in de storm, dus ik kijk vooruit om een ​​aantal frisse lucht buiten te krijgen op een snelle wandeling rond de cirkel met Connor Claire.

Waar je ook bent, ik hoop dat je een beetje buiten kunt komen.

Het is weer maandag en, zoals gewoonlijk, voel ik me overweldigd door mijn to-do-lijst.

Grote zucht …

Maar we kunnen dit doen. Ik begrijp dat we kunnen. heb een fantastische dagVandaag, mijn vriend, evenals ik zal ook proberen.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de zorgen om zowel te kopiëren als pasta …

1. Wat was het laatste echt fascinerende gesprek dat je had?
2. Wat is een geluid dat je aan huis herinnert?
3. Heb je ooit een buitenstaander gevoeld?
4. Ben je meer een rugliefje, maag slaper of zijkantje?
5. Loop me met precies hoe je meestal je haar stijlt.

Make-up en beroep blog Monday Poll, Vol. 454

Dus..wat is de maandag-poll?

Nou, het is niet echt een peiling. Het is veel meer van een regelmatig evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige lijst met vragen die ik elke maandagochtend voor de afgelopen negen (!) Jaren aan lezers heb gemaakt. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd genoegen gehad bij het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, en ik hoop dat je geniet van het lezen van de mijne.

1. Flats of hoge toppen?

Hoge toppen. Omdat ik sokken met hen kan dragen, die ik vandaag absoluut nodig heb, omdat het een freaking is bevriest hier ideaal miauw.

2. Drie dingen waar je vandaag dankbaar voor bent?

Een goede nachtrust. ‘Het is geweldig!

De Ergo Baby 360, die over het algemeen een veelzijdige rugzak is, behalve dat in plaats van boeken en laptops een baby in te voeren. Je kunt het op je voorkant dragen, je rug of op een heup voor handsfree babying.

Centrale verwarming.

3. Toen ik opgroeide, was ik het niet toegestaan ​​…

Welnu, er waren veel dingen die ik niet mag doen omdat mijn familie streng streng was, maar een van die dingen was sluimeren.

ADVERTENTIE

Zoals, wanneer ik werd uitgenodigd voor een officieel slaapfeestje, kon ik naar de eigenlijke partij gaan om cadeautjes te openen, cake te hebben of te genieten van films of wat heb je … maar ik moest naar huis gaan voordat de daadwerkelijke sluimering begon.

Soms mocht ik de nacht doorbrengen in het huis van mijn beste vriend, maar ze woonde naast de deur en onze families hadden elkaar al jaren geweten.

4. Wat kun je elke dag gelukkig eten?

Bevroren wafels. Ik heb ze altijd gehouden. Zelfs toen ik zwanger was en over het algemeen alle voedsel gehaat voor de eerste paar maanden, waren de enige dingen die ik kon eten bevroren wafels (vooral met pindakaas en rozijnen bovenaan).

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

5. Hoe weet je wanneer je een te veel drankjes hebt gehad?

Ik word echt, echt warm ergens rond het midden van mijn tweede glas. Mijn voorhoofd begint te zweten, en op dat moment denk ik dat ik waarschijnlijk mijn rol moet vertragen en overstappen naar water.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

ADVERTENTIE

P.s. Hier zijn de vragen om te kopiëren en te plakken …

1. Flats of hoge toppen?
2. Drie dingen waar je vandaag dankbaar voor bent?
3. Toen ik opgroeide, was ik het niet toegestaan ​​…
4. Wat kun je elke dag gelukkig eten?
5. Hoe weet je wanneer je een te veel drankjes hebt gehad?

P.p.s. Ik hoop dat je tum glorieus wordt gevuld met lekkere vakantie-traktaties deze week en dat je enorme hoeveelheden kunt doen om online te bedriegen wanneer je baas niet kijkt.

Klaar voor deze gelei? Een snelle tutorial met het net zo goed met pindakaascombinatie

Peanut Butter Jelly Time!
De allereerste keer dat ik hoorde over het net zo goed behandeld met pindakaas, evenals Jelly Eye Shadow-combinatie ($ 36), geloofde ik dat het een grap was. Net als, een echt geweldige “man, dat zou zo geweldig zijn!” – Type Joke.

Maar toen ontdekte ik dat het echt is!

ADVERTENTIE

Ik heb het deze afgelopen week getest, evenals er is niets grappigs over hoe geweldig deze combinatie is. Voor enthousiastelingen van warme Sienna-oogschaduw, is het onweerstaanbaar.

I Type zoals die bit pindakaas omgaan met paarse lippen op de hoes … Ze is mijn muze!

In allereerste geloofde ik dat een paar van de kleuren zo goed warm kunnen zijn (zoals noten over jou), maar ik besloot om gewoon voor te gaan. Ik geloof dat de resultaten mooi zijn, evenals een beetje fascinerend dan een neutrale ogen van het run-of-the-molen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik bel deze look “net als honing,” evenals het gebruik van de warmste kleuren in de combinatie met veel mengen. Omdat het een monotoonkijk is, is er ruimte om met de lipkleuren te spelen, maar ik suggereer een paarse of een felroze matte lipstick. Ik gebruik net zo goed met La Matte Color Drenched Matte Lipstick in Pitch Perfect ($ 22).

Hier is een snelle foto-tutorial …

Pindakaascombinatie op de deksels en net zo goed behandeld met La Matte Color Drenched Matte Lipstick in Pitch Perfect
En stalen …

Te behandeld met pindakaas, evenals kwallen eye shadow collection swatches
Er zijn echt geen echte duds in dit palet. Jammin ‘Evenals verspreiden de like zijn niet eerder zo sterk als de anderen en voelen zich steeds moeilijker in hun pannen, maar ze zijn nog steeds volledig werkbaar en verschijnen goed op de deksels. De rest van de tinten voelen allemaal boterachtig en soepel en maak deze combinatie een algemene winnaar.

Ingrediënten:
Bevat geen pinda’s. Extra romige componenten: talk, mica, zinkstearaat, caprylisch / capric triglyceride, ethylhexyl palmitaat, natriumsaccharine water / aqua / eau, benzylalcohol, geur / parfum, fenoxyethanol, ptfe, natrium-dehydroacetaat, sorbinezuur, theobroma cacao fruit poeder, vanillin . kan / peut condensir (+/-): ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), mangaanviolet (CI77742), titaniumdioxide (CI 77891). Jammin’-componenten: Mica, Theobroma Cacao Fruitpoeder, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Zinkstearaat, Natrium Saccharine, Water / Aqua / Eau, Benzylalcohol, Geur / Parfum, Phenoxyethanol, PTFE, Natrium-dehydroacetaat, Sorbinezuur, Vanillin. kan / peut condensir (+/-) bevatten: bismutoxychloride (CI 77163), ijzeroxiden (CI 77491, CI 77499), mangaanviolet (CI 77742), titaniumdioxide (CI 77891). Jelly Ingrediënten: Mica, Capryl / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Talk, Zinkstearaat, Natriumsaccharine, Water / Aqua / Eau, Benzylalcohol, Geur / Parfum, Phenoxyethanol, PTFE, Natrium-dehydroacetaat, Sorbinezuur, Tinoxide, Carmine (CI 75470). kan / peut condensir (+/-): ultramarijnen (CI 77007), ferrische ferrocyanide (CI 77510), titaniumdioxide (CI 77891). Noten over u, verspreiden de zoals ingrediënten: Mica, Talk, zinkstearaat, Caprylisch / capric triglyceride, ethylhexylpalmitaat, natriumsaccharine, water / aqua / eau, benzylalcohol, geur / parfum, fenoxyethanol, PTFE, natrium-dehydroacetaat, sorbinezuur, Theobroma Cacao Fruit Powder, Vanillin, Carmine (CI 75470). kan bevatten / peut condensir (+/-): geel 5 meer (CI 19140), ultramarijn (CI 77007), ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), manganges violet (CI 77742), titaniumdioxide (CI 77891 ). Pinda brosse ingrediënten: Mica, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Talk, Zinkstearaat, Natrium Saccharine, Water / Aqua / Eau, Benzyl Alcohol, Geur / Parfum, Phenoxyethanol, PTFE, Natrium-dehydroacetaat, Sorbinezuur, Theobroma-cacao fruitpoeder, Vanillin. kan / peut condensir (+/-) bevatten: bismutoxychloride (CI 77163), ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), titaniumdioxide (CI 77891). Pindakaas Ingrediënten: talk, mica, zinkstearaat, natriumsaccharine, water / aqua / eau, benzylalcohol, capryline / capric triglyceride, ethylhexyl palmitaat, geur / parfum, fenoxyethanol, ptfe, natrium-dehydroacetaat, sorbinezuur, theobroma cacao fruitpoeder, Vanillin. kan / peut condensir (+/-) bevatten: geel 5 meer (CI 19140), ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI77499), mangaanviolet (CI 77742), titaniumdioxide (CI 77891). Peanut Butter Cup Ingrediënten: Mica, Calcium Natrium Borosilicaat, Theobroma Cacao Fruit Poeder, Caprylisch / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, PTFE, zinkstearaat, natriumsaccharine, water / aqua / eau, benzylalcohol, geur / parfum, fenoxyethanol, natriumdehydroacetaat, Sorbinezuur, tinoxide, Vanillin. kan / peut condensir (+/-): ijzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), mangaanviolet (CI 77742), titaniumdioxide (CI 77891).

ADVERTENTIE

HoopJe hebt genoten van deze look en Quickie Tutorial! Laat me begrijpen of je deze combinatie hebt en een kijkje wilt aanbevelen. Helaas, vanaf nu, het lijkt erop dat het al ook wordt aangeboden, net zo goed gezakt, Sephora, evenals Ulta. Laat dat echter niet stoppen met het gebruik van een vergelijkbaar palet, zoals de semi-soep van de lange termijn.

Zie je in de volgende,

Anna

Nog steeds op zoek naar stagiairs om te componeren voor make-up, evenals charme blog

jullie! Zeg dank aan u vanaf de onderkant van de tum van mijn Husky Tabby, evenals de onderkant van mijn? Hart, voor al uw fantastische stage-inzendingen tot nu toe. Ik geloofde eerlijk gezegd niet dat dit iets zou zijn, dus er zou veel in je geïnteresseerd zijn, evenals ik ben opgewonden om te zien waar het naartoe gaat.

Als je erover hebt geloofd, is er nog steeds tijd om toe te passen (en ik hoop dat je dat doet). Voor volledige details, evenals applicatievereisten, inspecteer deze publicatie hier, evenals en vervolgens uzelf naar uw toetsenbordstat, evenals de Dang Thang al.

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

De deadline om aan te brengen is vrijdag 22 januari. Kan niet wachten om van je te horen!

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

Make-up evenals charme blog Monday Poll, Vol. 422

Misschien vraag je je misschien af: “Dus wat in Tarnation is het ding van maandag sowieso!?”

Nou, het is niet juist een peiling. Het is veel meer een voortdurend evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige vermelding van zorgen die ik elke maandagochtend voor de afgelopen acht (!) Jaren aan bezoekers heb gebracht. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd blij met het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, evenals ik hoop dat je geniet van het lezen van de mijne.

Is er momenteel iets dat ontbreekt in je make-upleven?
Ja mevrouw! Een romige, comfortabele witte potloodvoering die ik zou kunnen dragen langs mijn lagere waterlijn – een die de hele tijd op locatie zou blijven.

Oh, evenals het kan geen enkele soort zwart of grijs ophalen van mijn bovenste wimperlijn wanneer ik knipper (dat, ik weet, waarschijnlijk een onmogelijk verzoek is, maar ik wil het hoe dan ook).

Op dit moment ben ik gebruik van Mac Eye Kohl in fascinerend, evenals het is het romige, comfortabele deel naar beneden (irriteert ook mijn gevoelige ogen), maar ik moet het nog steeds om de paar uur aanvragen …

Hoe goed ga je om met afwijzing?
Ik geloof dat ik er goed mee omgaat … ik bedoel, niemand is altijd heel ontheugd als ze worden afgewezen voor iets, toch? Ik kan echter meestal voorbijgaan en focussen op wat nodig is om gedaan te worden (meestal).

Hoe laat ben je gisteravond naar bed?
Tussen 10:30 en 11. Connor Claire had wat ik bel een “hoge behoeftenavond” (vertaling: ze was extreem kieskeurig en huilend), evenals het een paar uur high-intensiteit rustgevend Laat haar slapen.

Ze was echter vrij goed, daarna. Ik stond alleen op toen om 3:30 om haar te voeden, maar ook ging ze terug om te slapen van 4:30 tot 6.

Wat is je favoriete accessoire?
Op dit moment ben ik (nog steeds) alles over deze tak Hanger El Hub kreeg me voor Valentijnsdag.

Ik vind het leuk dat het een beetje ongewoon is, evenals het gaat om alles wat ik ooit draag. Zowel en ik kan het ook lagen met langere kettingen, wat leuk is!

Wat was de laatste maaltijd die iemand voor je gooide?
Mijn ouders kwamen gisteren over en brachten voldoende voedsel om een ​​hoge instelling marcherende band te voeden! Ik ben niet eens kitten je; Het was een hoop voedsel. Mijn moeder heeft onder andere een groot bad van pancit gebracht, wat is deze lekkere Filipijnse noedelgerecht.

Ik belandde uiteindelijk veel van het weg aan mijn buren, omdat er net zo goed voor ons was, evenals we nog restjes hebben.

ADVERTENTIE

Jouw beurt. Kopieer gewoon en plak de naleving van bezorgdheid in een opmerking met uw antwoorden. Ik kijk vooruit naar het lezen van ’em!

1. Is er momenteel iets dat in je make-upleven ontbreekt?
2. Precies hoe goed ga je om met afwijzing?
3. Hoe laat ben je gisteravond naar bed?
4. Wat is je favoriete accessoire?
5. Wat was de laatste maaltijd die iemand voor je gooide?

ADVERTENTIE

Hoi hoi! Blij maandag, vriend. Had je een geweldig weekend? Wat ben je nu het beste aan het doen?

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

De nieuwe Deborah Lippmann Sweets voor mijn prachtige beperkte editie Nagellak Set

Deborah Lippmann Sweets voor mijn prachtige set ($ 34, beperkte editie, zes nagellakken)
Pastel Blue Nails zijn mijn jam. Ik heb mijn nagels de exact dezelfde schaduw geschilderd (suikerherstel door Sally Hansen) nu ongeveer een jaar, maar toen ik de beperkte editie snoep zag voor mijn zoete set, in het algemeen dat poederblauw, mijn kind lollipop, heb ik vrij veel verloren het.

Pastelblauw is mijn concept van een neutraal. Ik draag een groot deel van zwart, grijs, evenals juweeltonen, evenals het dient als een basale golf van energie voor elk type outfit. Ik hou van de methode die het contrasteert met rode lippen, evenals ik geloof dat het me enigszins tan lijkt.

ADVERTENTIE

Het is een kleur die in mijn gedachten elk seizoen stroomt. Het is vergelijkbaar om de lucht op het strand te verwijderen tijdens de lente, evenals de zomer, evenals die kille, hoe zonnig, dagen tijdens de chillier maanden.

Mijn kindlollipop is een paar tinten lichter dan mijn gekoesterde suikerfix. Voor mijn meest recente mani schilderde ik drie dunne lagen van het zonder een basis- of toplaag, evenals de formule duurde vier vaste dagen zonder enige chipping.

Sugar Repair duurt over het algemeen zeven dagen zonder chippen, hoe vier nog steeds echt, echt goed is.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Voor dergelijke lichte kleuren, geen van de tinten in deze set streak op mijn nagels, evenals elke jas droogt.

My Preferred Shades From Sweets for My Sweet zijn Candy Woman (Pastel Pink), de hele dag sucker (Pastel Lavender), mijn kindlollipop (Pastelblauw) en Sweet Pea (Pastel Green).

ADVERTENTIE

De zes polishes in deze collectie zien er charmant aan, evenals ik krijg een hoop complimenten op mijn Jordanië-amandel-geïnspireerde manicure.

Ik heb mijn nagels niet veel kleuren geschilderd op exact dezelfde keer, omdat ik een kind was, evenals ik echt van het houd. Het biedt me tinten pastel goth, evenals ik het echt de subtiele verschuiving tussen de tinten op elke nagel graven.

Heeft u een kleur die u reikt voor het hele jaar of doet u uw smaakmodificatie met de seizoenen?

Als je ouder bent dan 30, is het misschien tijd om het levende bewijs tijdloos

te leren kennenvan mijn haar.

Ik gebruik de plaagige mousse op nat haar, het beste nadat ik uit de douche en handdoek droog ben. Ik breng het van de wortels aan op de uiteinden, concentreerden veel van het product op mijn wortels en de mid-as, en dan blaas ik mijn haar droog totdat het ongeveer halverwege droog is, voordat ik het de rest van de weg droog laat drogen. Dan gebruik ik een groot-vaatkruld ijzer om de uiteinden te krullen.

En dat is dat.

Yup, mijn haar en ik graven deze collectie!

Als je geïnteresseerd bent, kun je nu de Living Proef Timeless Line vinden, nu exclusief bij Ulta Beauty.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

P.s. Ik heb dit bericht eigenlijk voorbereid op de aankomst van Connor Claire, dus het beste? Ja … mijn haar ziet er nu niet op deze dingen, haha. Het beste is nu … om het mild te zeggen, niet zo goed.

Onvergetelijk, dat is wat u bent, L’Oreal Paris Color Riche Ombre Quad in Unforgetable Lila

De L’Oreal Paris Color Riche Ombre Quad in Unforgetable Lila, $ 9,99

ADVERTENTIE

Maandagen zijn voor het maken van plannen, dromen enorm en spelen met paarse oogschaduw.

Deze schoonheid is de kleur Riche Ombre Quad in onvergetelijke lila door L’Oreal, evenals het is slechts $ 9,99. Aangeboden nu bij Drogisterijen, Ulta-winkels, evenals online online.

ADVERTENTIE

Man, ik hou van die naam … onvergetelijke lila.

Ik wil graag een toast maken naar Topshop’s $ 10 Deep Bordeaux Lip Bullet in Red Wine Gum

Topshop Lip Bullet in Red Wine Gum, $ 10
Aaah! Tenslotte. Een matte lipstick die mijn lippen niet laat zien dat ik net de Iron Guy Triathlon heb voltooid. Ik ben op zoek naar een kosteneffectieve diepe Bordeaux-tint met een matte oppervlak om met mijn knop-omhoog-plaid T-shirts te dragen, evenals vintage plastic chokerhangers uit de jaren ’90 (je begrijpt dat ik een grapje maakte over de kettingen, rechts ?!), evenals Topshop’s $ 10 Lip Bullet in Red Wine Gum vult mijn hartvormige doos naar de rand.

Drie dingen: één, ik zoals de naam van dit product. rode wijngom. Dat is gewoon netjes voor mij.

ADVERTENTIE

Ten tweede, ik hou van de methode Red Wine Gum voelt en werkt. De hydraterende, zeer gepigmenteerde formule (ongeparfumeerd en niet-gefluister) begint met een vleugje glans en droogt vervolgens naar een platte mat voordat ze uiteindelijk in een matte vlek overgaan.

ADVERTENTIE

Ten derde, ik hou van de prijs. Het is slechts $ 10.

Oh, evenals ik ook geloven dat de Crayon-verpakking hella schattig is.

Als je geen rode wijngom online kunt ontdekken, inspecteer je Topshop of Nordstrom, als je zo geneigd bent. Topshop heeft ook deze lip-kogels in andere kleuren, ook, net als leuke sinaasappels en rood, evenals ik heb die tinten op het internet aangeboden op Nordstrom.com voor $ 10.