Archives September 2022

Makeup and charm blog Monday Poll, Vol. 534

So…what is the Monday Poll?

Goede vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte peiling. Het is gewoon een lijst met vijf veel min of meer willekeurige vragen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepost voor de afgelopen gazillion-jaren (meer dan 10!). Ik hou ervan om je antwoorden te lezen, en het helpt me mijn week tot een geweldige start te krijgen. ?

1. once a week for a year, would you rather get a totally free manicure and pedicure by a trained professional who concerns your house, or a totally free 60-minute massage at your favorite spa?

Seriously, this one’s SO brutal because I just got my nails done for the first time in two years, so the wonderfulness of having professionally painted paws is still fresh in my mind, but despite the delight I would get from looking down at perpetually perfectly painted nails…I’d still choose the massage, because I love that loose-y goose-y feeling after an intense deep-tissue session.

And it would have to be deep tissue. I got a Swedish massage a few years ago, and it just felt like someone was rubbing lotion on me for an hour.

ADVERTENTIE

2. Your favorite cheese?

A sharp white cheddar with BITE, and I’d like a piece best now with a handful of cotton candy grapes. Dankje!

3. If you had to be haunted by a ghost, by whom would you choose to be haunted?

Well, duh! Tabs, obviously.

4. Last time you wore false lashes?

Honestly, I can’t remember. It was certainly much more than six months ago… It may have been much more than a year?

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

5. What time did you get up this morning?

5:45, and it was relatively easygoing this morning. I had minimal sleep inertia, which is unexpected considering that I stayed up later than I wanted to last night. I started The Glass forest and couldn’t put it down.

I’m still a little groggy, but what else is new? LOL!

Come on ride the train…and ride it (WOO WOO!)

Can you remember the last time you rode a train? Last year a new passenger rail line called smart that goes from Sonoma to southern Marin started up in my neck of the woods, and I rode it for the first time yesterday!

El Hub, Connor and I were in the mood for adventure, so we took it up to Santa Rosa in Sonoma, where we grabbed lunch and did some sightseeing for a couple hours.

Dude, that train is all kinds of fancy! There are power outlets by every seat, hooks for bikes, overhead bins for your stuff, bathrooms *and* a snack bar! The scenery on the way to Santa Rosa was gorgeous, too. Rolling hills and farmland, vineyards, cows, horses.

It reminded me of the trains El Hub and I rode when we went to Europe before we were married a billion years ago.

Of course, yes, I sang “Come on ride the train…and ride it. Woo! Woo!” de hele tijd.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. tijd voor vragen! Hier zijn ze om te kopiëren / plakken met je antwoorden in een opmerking. speak with you soon.

1. once a week for a year, would you rather get a totally free manicure and pedicure by a trained professional who concerns your house, or a totally free 60-minute massage at your favorite spa?
2. Your favorite cheese?
3. If you had to be haunted by a ghost, by whom would you choose to be haunted?
4. Last time you wore false lashes?
5. What time did you get up this morning?

Make-up en hogere appel blog Monday Poll, Vol. 614

Dus … wat is de maandag-poll?

Uitstekende vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte poll, zoals met bit Clicky-knoppen. Het is slechts een lijst van vijf veel meer of minder willekeurige zorgen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepubliceerd voor de vroegere kwadrillionjaren (sinds 2007). Ik vind het leuk om je antwoorden te lezen, evenals het helpt me mijn week tot een geweldige start te krijgen.

1. Welk soort dingen vind je leuk om te kijken?

Alle soorten dingen, maar ik ben een enorme sucker voor periodestukken die in het Engelse platteland zijn ingesteld, zoals Downton Abbey en Midsomeer Murlders. Ik hou van de traditionele literatuur aangepast voor het kleine scherm.

Zolang het wat het ook is, is niet zo goed en een apocalyptisch (een genre die ik heb gebruikt om te houden, maar ben nu – MEH – ambivalent over), ik daarmee ben ik erin.

Oh, evenals ik ook zoals kaasachtige, zeepachtige romances met opgetogen einde! ?

Wat kan ik zeggen? Ik wil niet worden uitgedaagd door mijn televisieprogrammering. Echt leven is beangstigend voldoende zoals het is.

2. Regen of sneeuw?

Regen, idealiter een lichte tropische motregen ergens warm, zoals Hawaii, waar de regen naar vers ruikt en buitengewoon op je huid voelt.

3. Wat is je gewenste oogschaduwborstel?

Ooh! – Iets-koepelvormig, zoals een Mac 217, omdat ze gewoon zo flexibel zijn. Fantastisch voor het inpakken van de schaduw, het vegen van de randen, evenals ze werken voor crèmes, poeders, evenals je kunt zelfs gebruik maken van ze als deal met borstels in een snuifje om markeerstift aan te brengen, te blussen of om de randen van te melden je wangkleur.

Serieus, ik heb eveneens gewone borstels gebruikt om lippenstift voor een aquarel te zien. Ze zijn erg veelzijdig.

4. Preferred Nagellak?

Voorlopig is iets sneldrogend. (Hallo, Essie Expressie!) Als ik een beetje extra tijd heb, is mijn go-to-color Essie Angora Cardi. ?

5. Heb je ooit je geheimen in je auto vergrendeld?

Nog niet (klopt op hout!), Maar het is een van mijn hoofdpijnscenario’s ooit gezien het feit dat ik het eerst begon met rijden. Wanneer ik uit de auto stap, maak ik een routine van het hebben van mijn geheimen in mijn hand. Ik hou er niet van om ze in mijn handtas of een zak te plaatsen, omdat ik ze in mijn hand kan voelen … ik begrijp dat ik ze niet in mijn auto zal vergrendelen.

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de zorgen om te kopiëren / plakken met uw antwoorden in een opmerking. Spreek snel met je.

ADVERTENTIE

1. Welk soort dingen vind je leuk om te kijken?
2. Regen of sneeuw?
3. Wat is je gewenste oogschaduwborstel?
4. Preferred Nagellak?
5. Heb je ooit je geheimen in je auto vergrendeld?

Zondag met tabbladen de kat, make-up en schoonheid blog mascotte, vol. 664

Rosie houdt van trotsmaand, net als tabbladen deden. Tabs gebruikte zijn Rainbow Business TIME aan elke belangrijke vergadering, beide om zijn steun voor de LGBTQ-gemeenschap te tonen, evenals sindsdien hij diep in de positieve kracht van regenbogen geloofde.

ADVERTENTIE

Rosie is eveneens altijd een voorstander van trots geweest, evenals deze maand neemt ze haar steun aan het volgende niveau met haar extreem zeer eerste DIY-regenboog verhoogde kraag. ?

ADVERTENTIE

Rosie Rainbow toegenomen? ️?

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Nagellak van de week: Smith & Cult Extra normaal

Ik vind het leuk om dit ondoorzichtig fuchsia roze te geloven als een punkrockroze. Het is niet zo goed lief, noch ook schmexy; Het is een persoonlijk roze met een rand. Het is zeker helder, maar het is niet bijna net zo blind en helder als neon markeerstiftroze.

Hoe dan ook, ik heb gisteren een paar zorgen in de opmerkingen, dus hier is ze in al haar prachtige glorie!

ADVERTENTIE

Als je nieuw bent voor Smith & Cult, zijn ze een geweldige Indie Nail Polish, evenals make-uplijn die je kunt ontdekken bij Spacenk en online.

Ik heb de make-up niet geprobeerd, maar de polishes? LIEFDE. Ik heb ze al vele jaren gebruikt sinds de hoge pigment en lange slijtage tijd.

De polishes zijn veganistisch en wat Smith & Cult-telefoon gesprekken “8-vrij” – dus geen dibutylftalaat, tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen, ethyltosylamide, evenals trifenylfosfaat.

Mocht u ervoor kiezen om een ​​fles op te halen, mogen eveneens hun toplaag willen pakken. Het is stevig, glanzend en lijkt de beste taak te doen om de draagtijd te verlengen met de Smith & Cult-lijn.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

P.s. Happy Hump Day. Het einde van de week is in zicht! Ik wilde je laten begrijpen dat ik zo trots op je ben. Je doet het geweldig!

Zaterdag surfen, 16 januari, 2021

Heb een geweldige dag!
Goedemorgen! Veronderstelling wat …?

We maakten het! HET IS HET WEEKEND.

ADVERTENTIE

O ja. ?

Ok … Dus, meestal ben ik een koffiemeester, maar de laatste tijd ben ik al alles over thee, zoals deze van Trader Joe’s. Ik maak je niet, dit is zo goed. Ik had het weggestopt in mijn kast, begraven achter dozen van milieuvriendelijke thee, evenals decafe-eco-vriendelijke thee, evenals onopzettelijk observeerde het tijdens het reorganiseren van dingen. De granaatappel geeft het een beetje zoetheid, evenals de citroengras en de hibiscus een beetje taart, evenals het heeft ook een geweldige kick! Die witte thee, man. Het is verrassend krachtig! Ik voel me een beetje buzzy en wankel ideaal nu, wat waarschijnlijk niet het allerbeste specificeert om in te zijn terwijl ze de nagels schildert, hahaha!

Ach ja! Ik probeer te kiezen tussen deze drie kleuren door Duri …

Wat denk je? assisteren me.

Reading van deze week

Jongeren trekken doelbewust in onder-oogzakken op sociale media …

De reis van een nagelbeker …

Yup, enorme verrassing. Aaaand Nu wil ik een roze caboodle.

Patches De kat is een onbezongen held!

All Hagel Pat McGrath!

Ik ben serieus, serieus geloven over het snijden van mijn eigen haar.

Red me alsjeblieft van mezelf.

Nee serieus.

Geobsedeerd

Connor vroeg me of ze gisteren paardenrijles kan nemen, evenals toen we drie keer achter elkaar genoten.

Ik spioneer Gregory Arlt!

Iconisch

Huidige stijllied

Ja graag.

Deze ideaal nu uitstralen.

ADVERTENTIE

Hoe gaat het met je op deze charmante dag? ???

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Make-up en beroep blog Monday Poll, Vol. 624

Dus … wat is de maandag-poll?

Uitstekende vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte poll, zoals met kleine klikknoppen. Het is slechts een lijst met vijf veel meer of minder willekeurige vragen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepost voor de afgelopen vierjarige jaren (sinds 2007). Ik hou van het lezen van je antwoorden, en het helpt me mijn week tot een goede start te krijgen. ?

Welkom bij de quarantainedisitie van de maandag-poll!

1. Bent u een vitale werknemer?

In het grotere schema van de pandemie, nee. Maar hier ben ik essentieel, gezien het feit dat iemand moet onthouden om alle collega’s te voeden! Ik ben ook de belangrijkste persoon die het jongste menselijke kind tegenhoudt, van absoluut en volledig wild.

2. Hoe veel drankjes heb je gezien dat de quarantaine begon?

Ik heb een paar harde appelciders gehad met het avondeten, maar ik kan al dan niet * deze in de buurt * nu daags drinken.

3. Als u huisdieren / kinderen / andere personen ten laste hebt, rijden ze u Bonkers?

Niet helemaal (maar dichtbij!). Rosie heeft het geschilderde keukendoorsoorten met haar klauwen, maar dat is erover. Connor is behoorlijk eenvoudig geweest zolang we ons houden aan ons dagelijkse schema. Als we er van afwijken, zijn er echter alle weddenschappen uit!

4. Heb je nieuwe hobby’s opgehaald?

Probeert te proberen contact op te nemen met een echte levende mens bij het tellen van de werkloosheid?

5. Alle speciale gelegenheden die je hebt gemist (of missen) tijdens de quarantaine?

Een paar uitstapjes en evenementen zijn uitgesteld. Mijn vader heeft het afgelopen weekend ook 70 geworden, dus hebben we de 4runner ingepakt met onze campingstoelen, camptafel, snacks en drankjes en een draagbare toiletemmer van 5 gallon, en gevierd door naar hun huis te rijden in de Oost-baai voor een Social De verjaardagsfeest van de achtertuin. Er waren geen knuffels uitgewisseld, helaas, maar we kregen, zingen, zingen verjaardag en ontdek hun adembenemende achtertuin (ze hebben zo veel fruitbomen!).

6. Wat is je quarantaine-maaltijd?

Alle gebakken dingen … het is grappig, ik bak er nog veel meer dan ik toen ik werkte bij de bakkerij.

Zondag Fundag

We gaan de laatste tijd een beetje gek, dus we namen gisteren naar het geweldige buitenshuis om wat van onze wiggles uit te halen in een van onze favoriete wandelplekken in Novato, Mt. Burdell. Het grenst kilometers en mijlen van open ruimte, en het is behoorlijk afstandsbediening voor zover het lokale wandelen gaat.

We kwamen een handvol andere mensen tegen en toen we dat deden, was iedereen het goed om minstens zes voet uit elkaar te blijven, in tegenstelling tot Target de andere dag, wat over het algemeen een Sh * T-show was. Toen ik de winkel verliet, trilde ik van de angst en schok op de grofheid die ik in de winkel zag. Nog een pandemisch avontuur in de boeken!

ADVERTENTIE

Onnodig te zeggen, ik moest echt mijn hoofd vrijmaken en een tijdje uit het huis gaan, dus we wandelden, zaten in sommige bomen en genoten van een aantal lokale dieren in het wild, waaronder het genieten van een groep koeien die zich in de schaduw stellen van een kreek, die zich in de schaduw stellen van een kreek Paar paarden op het parcours, genieten van een jackrabbit die de heuvel en een paar herten die over een gebied van lang gras stimuleren. Ook nam een ​​kalkoengier bijna rechtstreeks over onze hoofden en het was enorm.

En de kleuren! De wildflowers bloeien nu ideaal, en het gazon is nog steeds groen uit de winter- en veerregens, dus de heuvels zijn bezaaid met fel oranje, geel en paars. Het ziet eruit als een scène van de openingscreditcores van het geluid van muziek.

Als het niet voor mijn allergieën (achoo!) En tekent en slangen, zou ik elke ochtend rond de heuvel draaien.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Heb een geweldige maandag, vriend. Ik hoop dat er snel iets goeds met je gebeurt.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de vragen om te kopiëren / plakken met uw antwoorden in een opmerking. Spreek snel met je.

1. Bent u een vitale werknemer?
2. Hoe veel drankjes heb je gezien dat de quarantaine begon?
3. Als u huisdieren / kinderen / andere personen ten laste hebt, rijden ze u Bonkers?
4. Heb je nieuwe hobby’s opgehaald?
5. Alle speciale gelegenheden die je hebt gemist (of missen) tijdens de quarantaine?
6. Wat is je quarantaine-maaltijd?

Product Spotlight: Pixi Eye Reflection Shadow Palette in natuurlijke schoonheid

Ik hou van dit oogpalet door PIXI.
Ik kwam om het Pixi natuurlijke schoonheidspalet te realiseren was geld – Mo-Naaay (A.K.a. Awesome) – bij Costco afgelopen weekend toen ik een glimp opvrolde van mijn oogmake-up in de harde bovenverlichting van de winkel en was, zoals ‘Dang! Heeft Sir John net twee uur op me doorgebracht? Waarom zien mijn ogen er zo goed uit? Welke tovener gebeurt!? ”

Oogbezinning Schaduwpalet in natuurlijke schoonheid, $ 24,99
Dit is waarom dit palet opvalt.

Het bevat een bij cool-getinte matte browns voor het snijden van dieper-set-ogen, roken van je deksels, het invullen van je wenkbrauwen, of je wimperlijnen voert. Voor deze taken en meer kreeg deze flexibele neutrale neutrale ‘chu, boo-boo.

ADVERTENTIE

De geheime saus is het pigment. Er is geen milligram te weinig of te veel. Gekoppeld aan de zachte, gemakkelijk scootbare formule, en mengsel wordt buiten het eenvoudig. Je kunt onderweg veel fouten maken, en je kunt ze heel snel corrigeren omdat de kleuren gemakkelijk aan het pure zijn, dus wat je ook eindigt, je deksels er goed uitzien.

En ze zien er de hele dag goed uit. Ja, de schaduwen blijven put!

Het smeren van glanzende gouden, beiges en bronzes is een toegevoegde bonus. Druk op een schaduw of twee op uw deksels voor een snelle hit van Glitter, of breng aan met een natte borstel langs uw wimperlijn om krappe deksels te openen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik houd van dit palet voor dagen wanneer ik iets gemakkelijks, luchtig.

De lip is trouwens in Mac Retro Matte Lipstick in Vogue, trouwens.
Als je graag een eenvoudige dagelijkse neutrale / naakt-looks wilt doen, of als je gebruikt en houdt van paletten zoals Tartlette in Bloom of Estée Lauder Defiant Naakt, is dit palet in hetzelfde stuurhuis.

Ik moet echter wel een ding wijzen. De oogschaduw powder-formule heeft de neiging om veel korrels op te starten, dus wees gewoon zeker van je penseel. Het is geen grote deal voor mij, maar als je een stickler bent voor dat soort dingen, wil je misschien passeren.

ADVERTENTIE

Je kunt het op target vinden voor $ 24 of online.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Zaterdag surfen, 1 december, 2018

De laatste tijd veel spelen.
Hallo vriend! Blij december Caturday ?? naar ya.

Weet je, net toen ik geloof dat ik alles tussen het Pantheon van Make-up-ideeën heb gezien, en nu is het precies precies dezelfde stel fundamentele ideeën gerecycled, evenals opnieuw verpakt voor de quadrillionth-tijd en ik stop met het feit dat ik ooit iemand verwacht Ooit iets nieuws toevoegen aan de beroepscyclus van beroep, altijd, ik stuitte op iets dat ik nog nooit eerder heb geprobeerd, evenals vaak, het rotte mijn wereld.

ADVERTENTIE

Twee woorden: Reverse Foundation.

Het is een nieuwe (I Think) Base-techniek, evenals ik het de allereerste dag het allereerste proberen. Het is waar je begint met het aanbrengen van creamproducten op je huid, terwijl het kaal is (contour, als je het draagt, bloos ze en vervolgens markeerstift), laat ze ze instellen, maar ook een pure foundation bovenop.

Meisje, het is het veranderen van game.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik blaast nu ideaal

Het concept is dat door de stichting bovenop de Contour / Blush / Highlighter-producten, wat dan ook zo moeiteloos combineert, evenals natuurlijk dat het lijkt alsof u de beste hoeveelheid make-up gebruikt. Ik heb het zo goed geprobeerd en nam de andere dag foto’s, evenals ik geloof dat de subtiliteit van de impact een beetje verloren wordt op foto’s, maar het ziet er echt uit, echt geweldig in echt leven, vooral buiten in volle zon.

Probeer het eens!

Ik ben zelfs veel meer in het ‘echte’ make-up geweest dan normaal, sinds de laatste tijd, sinds een late night vortex ik ben opgezogen op Facebook genaamd Star Close-up. Het is een pagina die artikelen ingezoomd-in-foto’s van celebs gebruiken met behulp van make-up, evenals Oh, mijn god, het is een openbaring. Ik bedoel, ik neem veel closeup foto’s van mezelf voor de blog, evenals ik begrijp dat veel dingen de methode kunnen beïnvloeden, een specifieke look zal in een echt leven, zoals de richting van de lichtbron, de Kleurtemperatuur van de verlichting, de compleet die je draagt, de make-upmerken zelf, precies hoeveel water je hebt gedronken, evenals de methoden en hulpmiddelen die je gebruikt, evenals exact hetzelfde uiterlijk Kijk ook Cake-y Eén minuut en natuurlijk de volgende, maar om celebs te zien zonder enig type filtering of airbrushing is vrij oogopening.

Ik moet zeggen dat iedereen het beheren van Kiera Knightly’s, Lupita Nyong’o’s, evenals de make-up van Kristen Stewart is een freaking briljant (Hmm, ik vraag of het werk van Lisa Eldgridge is?), Omdat ze dichtbij zijn, gebruiken ze allemaal een adembenemende volledige dekking Make-up, maar het ziet er helemaal niet zwaar uit.

Op die nota, de lezing van dit weekend …

Deze publiceren spreekt over een paar van de verschillende technieken tot natuurlijk ogende, of “no-make-up”, inclusief de nieuw-ish “boy beat” -trend.

Ten eerste, wat is het patroon en wie definieert het? Zowel als je geen “no-make-up” make-upproduct op je huid kunt zien, geeft het product aan het doen wat het bedoeld is om te doen ?? Ik ben zo verward…

Een van de grootste oproeppatronen ideaal is nu veganistische make-up, evenals het is klaar om tegen 2025 $ 20,8 miljard service op te slaan.

Peuters: de nieuwste markt voor make-up. Stila’s voormalige Chief Product Advancement Policeman introduceerde zojuist een nieuwe make-uplijn genaamd Small ‘N nal voor vrouwen zo jong als vier jaar oud.

Hierover denkt een deel van mij: “Het is allemaal heel leuk, Karen. Neem een ​​koude pil, “sinds mijn mama liet me lip smackers hebben toen ik een kind was, maar nog een deel van mij is eveneens ongelooflijk ongemakkelijk met het concept van jongeren dat wordt aangetoond dat ze dat nodig zijn om dingen aan hun gezichten te doen.

Katten in literatuur? Het is een lange staart … (Badum-TSS!)

Deze schrijver heeft een beslissing genomen om te ontdekken wat er zou optreden als alle make-up waarmee ze moest werken met eten, evenals ja, in de situatie waarin je je afvroeg, daar was * een droge spaghetti-noedel.

Een uitsplitsing van precies hoe Moisturizers werken

Fave checked uit de week: het geluk van het hebben van een blote gezicht

Het spijt me dat ik hieraan moest onderwerpen, maar ik kan niet de enige persoon zijn die achtervolgd is door deze Mac Clean Manicure.

Deze 39-jarige Feline-enthousiast kwam uiteindelijk een miljonair te zijn door een aftaking te vinden dat Potty kattentoont.

Deze kerel maakt Udon-noedels helemaal opnieuw terwijl hij met zijn katten uithangt!

Moderne Day Feline Women neigen de kitties die online in de ruïnes van Rome zijn.

Ooh, ik wil dit proberen.

En ik wil dit ook proberen (ik ben een beetje verbruikt met Pixiwoo op dit moment).

Ok, nu ga ik weg om mijn borstels te wassen omdat ik in weken niet diep schoongemaakt heb. Ik ben net de exact dezelfde afgeveegd op een papieren handdoek en verwachtte het beste. #het realistisch houden!

Man, vaak moet je doen wat je moet doen om het te maken met de dag, weet je? LOL! ?

ADVERTENTIE

Heb je een geweldig weekend, oké?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Lipglossing zoals het is 1999

Ruby Princess
Het is grappig voor mij wanneer alle ’90 make-up wordt samengevoegd in een enkele categorie. Net als, voor lippen is het de ‘jaren 90 matte lip-look, en vertrouwt je homegirl als ze stelt dat iedereen het hele decennium van de jaren ’90 geen matte lippen heeft gedragen.

(Nou, veel mensen deden, maar niet iedereen.)

ADVERTENTIE

Je had ook verschillende subriten, net als de late ’90s – circa 1997-1998 – toen iedereen (tenminste iedereen begreep die make-up gebruikte met make-up) donkere, ongebonden lipvoering, ijzige zilveren lippenstift en verwijder lipgloss.

Dan had je wel 1999, 2000 en 2001, toen het allemaal over glanzende, frosty lippen was, die me eraan herinnert … herinner me wanneer iedereen evenals hun moeder een tube Mac Oystergirl zou brengen?

Ja, je begrijpt wat er is.

Ik krijg die ’99 sfeer zo moeilijk van deze niet-kleverige Mac Grand illusie glanzende vloeibare lip kleur lipglosses, die elk $ 21 zijn, evenals hella gepigmenteerd.

Goldieloxxed (deze schaduw herinnert me eraan een geampeerde Mac Nymphette)
Het is gewoon snoep!
Verwen jezelf
De hele nacht dansen
Ah, ze nemen me terug … vooral het is gewoon snoep! Het doet me denken aan mijn vroege jaren 20 toen ik Mac Lychee Luxe naar Da Club wiegde.

ADVERTENTIE

Da Club … Oh, mijn god, ik voel me zo belachelijk dat. Zoals, wanneer kom je naar dat punt waar je gewoon een beetje domme slingering van slang gebruikt? Het gebeurt niet ‘s nachts … het is een traag schuurtje, een beetje ding, ha ha ha.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

10-Minute makeup Must-Haves: Clinique Blushing blush Powder blush

like this blush for fast, fresh makeup! The lipstick is MAC velvet Teddy, as well as the eyeshadow is Clinique great deals o’ Latte, by the way.
The 10-Minute makeup Must-Haves series shows off a few of *the best* makeup for quick (but sensational!) skin, eyes, cheeks as well as lips.

Five minute, 10 minute… Heck — three-minute makeup! You can do it *all* with Clinique Blushing blush Powder blush ($24 each). These absolutely goof-proof powder blushes are great for those out-the-door days, which I’ve come to like as well as appreciate lately.

You may have observed that I’ve been using shade Sunset glow a great deal lately (like, all last week!). It’s a gorgeous golden coral with a satin finish, as well as the magic behind this (and all of the blushes in this family) is that it’s semi-transparent, indicating that you can take your blush brush, dip it into the pan, do a swish or two on your cheek, a quick blend at the edges, as well as be absolutely as well as totally done. You won’t be stuck erasing a difficult line of demarcation at the edges of your cheeks. Instead, you’ll discover a soft, subtle gradient, as well as it nearly just occurs naturally if you tons a clean with this blush as well as carefully tap-tap-tap it a few times on your cheek. It’s like powder blush for dummies!

ADVERTENTIE

Built these up so you might see what they look like when they’re layered heavily. I’m an NC42 in MAC, however I believe both of these blushes will look charming on a lot of skin tones.
And HELLO, flexibility. If I’m ever in the mood for a lot more color on my cheeks, all I have to do is pop one more layer or two on, since these blushes likewise develop up beautifully.

Fresh, natural colour develops to preferred intensity with shaping brush. enduring wear, oil-free. Silky formula sweeps effortlessly over cheekbones to produce a natural look. Fresh, jet-milled colour develops as well as blends beautifully to preferred intensity with custom-made shaping brush. enduring wear, colour-true. Olievrij.

— clinique.com

I’ve been using Sunset glow for warm-toned eyes as well as cheeks, as well as soft pink Cupid with cooler tones. Both blushes lay down just the best amount of color, so my deal with looks fresh as well as radiant, as well as my makeup looks polished however not excessively done.

On top of all that, this blush lasts! When I put it on with the rest of my deal with in the morning, I’m fine up until the end of the day.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

I likewise like — as well as this is a little thing, however one of those things that’s helpful when you’re rifling with your makeup bag at the fracture of dawn — exactly how the bottom of the packaging shows the blush color, so you can quickly pick out what you want to wear at a glance.

The difference is subtle, however it’s there!

ADVERTENTIE

And if you’re all about bright lip colors — reds, hot pinks, crazy corals — then these blushes are produced you! They produce just sufficient color on your cheeks to complement a strong lip without overwhelming the rest of your makeup. I bet MAC Relentlessly Red, fashion Legacy, Crosswires or vegas Volt would look amaze-balls with Sunset Glow, as well as woman about Town, candy Yum Yum or Pink Pigeon would look stunning with Cupid.

Your friendly community appeal addict,

Karen