Archives June 2022

Inchecken met uw make-up-liefhebbende vrienden …

Zonnebrandcreen evenals een blote huid … in nog een foto die ik waarschijnlijk niet zou moeten delen op het internet, hahaha!
Inchecken met je make-up-liefdevolle vrienden, omdat, mogelijkheden zijn ze extreem beetje make-up, of helemaal geen make-up, lol!

Als ik een dollar had voor elke keer dat ik de afgelopen maanden een gesprek heb gehad met een make-up-liefdevolle vriend of een Bonafide-schoonheidsvriend die de uitdrukking inbegrepen, heb ik de laatste tijd echt geen make-up gebruikt. ”

ADVERTENTIE

Het lijkt erop dat iedereen ik begrijp, die normaal leuk vindt om hun deal te schilderen, is momenteel vooral in de vooral bij zonnebrandcrème als een glimlach, evenals een glimlach, evenals die de jouwe echt omvat.

Ik zit hier precies componeren van deze publiceren die volledig blote, evenals het begrijpen wat? Ik ben er geweldig mee, ook al heb je niet met veel make-up gemaakt met concepten voor make-up en schoonheidsblogsberichten … meer uitdagender. (Side Note: MBB Draait 14 jaar oud februari! OMG!)

De laatste volledige deal met make-up die ik gebruikte was ongeveer een week geleden. Het was een variatie van 15 minuten van deze matte bruine blik met koraalroze wangen (Mac Warm Geest Blush) evenals lippen (eerlijke schoonheid geluk vloeibare lippenstift).

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Grijs haar, maakt het niet uit
Ik heb eveneens een langdurige stichting uitgekozen die de voorkeur heeft aan de mijne die ik niet in een tijdje heb gebruikt, Mac deal met evenals lichaam, a.k.a. zoals van mijn leven.

Ik ben al jaren met deze vloeibare fundering geconsumeerd, evenals het gebruik van het vorige week herinnerde me waarom! Telkens wanneer ik er vanaf drijf en tijdelijk op een ander product landt, ziet het meestal zwaar of voor de hand liggend. Maar Mac Deal met evenals het lichaam komt altijd door. Het heeft de perfecte hoeveelheid pure, natuurlijk ogende dekking, evenals het is zo lichtgewicht dat ik het niet eens kan voelen.

Ik geloof dat het er vooral opheft met een aanraking van Mac Mineralis Skinfinish Powld op de top …

HOUD VAN JE
Laat het duidelijk zijn dat ik niet helemaal ben gestopt met het gebruik van een volledig gezicht van de make-up. ? Ik draag nog steeds een beetje, zoals extreem geschaalde ogen met slechts een voorhoofdlood, zowel mascara als voering.

De laatste tijd is mijn voering van optie een betrouwbaar werkpaard geweest – een van de mager waterbestendige Chanel Twist-up potloden van de Stylo Yeux-lijn. Ik ben allen over Blackwood, die een rijke matte donkerbruine is die uitstekend is voor het vastdraaien, maar ik hou ook van groot OL ‘Noir intens evenals espresso.

Chanel Stylo Yeux Faves

ADVERTENTIE

Dus, vriend, waar ben je nu op het make-up continuüm? Wat heb je gebruikt als laat?

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Inchecken: Black Friday Charm kopen, evenals legendarische stretchy joggers door Zella

Hallo, vriend. Blij vrijdag voor YA!

Ik hoop dat je een fantastische Thanksgiving hebt gehad. We brachten de onze door met huishoudelijke vrienden die ons hebben uitgenodigd voor een volledige verspreiding met Turkije, evenals alle bevestigingen! Ik kan je niet eens vertellen hoe goed het ook was om aan een tafel te zitten en net zo goed te chatten en te eten. Serieus, ik geloof niet, ik zal ooit een maaltijd nemen met mensen die ooit opnieuw worden gegeven. Het is echt een geschenk om voedsel en tijd met anderen te delen.

ADVERTENTIE

Voordat we gisteravond naar het avondeten vertrokken, kreeg ik en kreeg me evenals een moment waarop ik echt niet-rekbare broek, aka jeans, lol had overwogen! Ja, ik begrijp niet wat ik dacht. Uiteindelijk heb ik het kiezen van een paar joggers en ik heb helemaal geen spijt van de beslissing. Als je in de markt bent voor zeer comfortabele broek met zakken, krijg je deze Zella Soft Pocket Joggers uit Nordstrom zo snel mogelijk. Ik heb ze zowel zwart als grijs en draag ze de hele tijd. Je kunt ze toga met een relaxte blazer en een wit tee, of ze naar beneden gaan met een sweatshirt als een denim jack. Ik hou van, hou van, zoals zij!

Hoe dan ook, ik was aan het praten met een paar meiden in de opmerkingen gisteren over Black Friday Charm Shopping, evenals ik moest een geschenkset noemen dat ik van Biossance heb gekocht.

Ze hebben momenteel een Black Friday-verkoop met 30% korting op wat dan ook op de site, dus ik wenste een pot van Squalane + Omega Repair Work Cream op te halen. Het is een rijke deal met moisturizer vol met lipiden, evenals ik het oorspronkelijk kreeg, omdat de omega-vetzuren naar verwachting zullen helpen bij hyperpigmentatie. Ik heb een afgelopen juni gekocht voor mijn verjaardag en ook omdat we diep in liefde worden gedaald!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Terwijl ik de geschenksets inspecteerde, ontdekte ik er een die unstoppable gloed ($ 59) wordt genoemd, die een full-size pot van de omega-crème omvat, evenals fietsflessen van hun squaloorn + melkzuur en slok + Vitamine C verhoogde olie. Met de verkoop van 30%, is het $ 41.

Als je gewoon een pot wilt, is een routine full-size 1.6-ounce pot meestal $ 58, evenals met de verkoop is het $ 40. Er is eveneens een 3,3-ounce jumbo-grootte ($ 75), die is gemarkeerd tot $ 58, evenals met 30% korting, het is eveneens $ 40!

Een laatste ding aan deze verkoop. Als u veel meer dan $ 75 doorbrengt, krijgt u eveneens een volledig gratis 11-delige zak van biaken van de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van biaken.

Andere charme-verkoop Ik ben opgewonden over zijn Kate Somerville (25% korting op site), Avene (25% korting op de site wijd), Ilia (20% korting op de site wijd) en Chantecaille (25% korting op de locatie).

Ik ga nu gaan en eet nu wat pannenkoeken. Mijn broer of zus gaat net zo goed als hij is voorzien om het ontbijt te maken. Kan niet wachten!

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

P.s. Tgif!

Michaels Haul

nu voor iets heel anders! Ik heb op deze blog in mijn intro-post opgemerkt dat ik in ambachten aan het breien – meestal breien en wat sieraden maken. Dus ik was behoorlijk opgestookt toen een nieuwe Michaels-winkel in het centrum van Toronto opende! Ik had eindelijk een kans om het afgelopen weekend te bekijken en natuurlijk kan ik nooit uit een Michaels-winkel met lege handen lopen:

In mijn verdediging waren alle kralen 50% korting!

Hier is een korte blik op wat ik heb gekocht – ik heb een groep hen in kleurgezinnen:

Silvers

Detailopname:

Blues / Greens

Dit zijn mijn favorieten!

Earth-tonen

Degenen aan de rechterkant zijn gemaakt van echte stenen.

Wat ik leuk vind om met deze kralen te maken, loopt het eenvoudig op stretchsnoer en maakt een stel gecoördineerde armbandstapels. Hier is een voorbeeld van een armbandstack die ik heb gemaakt; Ik ben dol op het dragen van minstens 8 tegelijk, het mengen van kralenoorten en stijlen:

Je kunt echt fantastisch maken en Swarovski-kristallen of semi-edelstenen gebruiken. Ze zijn zo eenvoudig maar impactvol en maken ook geweldige geschenken!

Mijn zus kreeg een stel sokgarens. Ik heb deze keer geen garen gekregen, maar ik zal waarschijnlijk snel teruggaan om wat garen te krijgen voor een project dat ik nog steeds probeer te vinden een goed patroon.

Ik zal in de nabije toekomst wat DIONS posten! Ik hoop dat je plezier hebt in een niet-make-uppaal. Maak iemand van jualiteiten of doet u andere ambachten?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een pal (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Blogmas Day 8: DIY Stardust Sieraden Post is een samenwerkingsonderwerp – we plaatsen allemaal DIY-projecten. Mijn doe-het-zelf zal een versie zijn van de Swarovski Stardust-sieraden: je hebt waarschijnlijk deze geadverteerd door Miranda Kerr. Ze zijn verbluffend, maar de verkoopprijs voor de Stardust Ketting is $ 99 en de armband is $ 59 …
8 december 2015in “Crafts”

Mediterrane Cruise Makeup Haulyou weet, ik heb echt geen make-up gesteld tijdens mijn cruise reis, maar dan heeft MS gepolijst en geïnspireerd me eraan herinnerd dat make-up aankopen gedaan tijdens de vakantie niet tellen voor mijn lage koop, dus gedachten aan make-up in Brein terwijl ik op vakantie was in de Middellandse Zee. L…
5 oktober 2016 In “Schoonheid”

Non-Beauty Japan Haalhere is een beetje een gooi terug donderdag post. Het is bijna 2 maanden gezien, gezien het feit dat ik terugkwam uit Japan! Hier zijn enkele niet-beauty bits die ik van Japan heb opgehaald. Ik heb niet veel kleding gedaan in Japan. Er was niet veel daar dat ik hier niet thuis kon komen. Hoewel ik…
28 juli 2016in “Crafts”

Mauve Smokey Eyes | Dag 2 Met de Eerlijke Schoonheid Krijg het samen Oogschaduw Palet

Ik volgde Jessica A’s tutorial om dit Mauve Smokey Eye met de eerlijke schoonheid samen te doen! Het was ook vrij gemakkelijk … wat je natuurlijk weet dat ik het leuk vond. ?

Hier zijn de oogschaduw die ik gebruikte …

ADVERTENTIE

Base: matte beige vanille (vanill’d fluwelen) gepufferd van wimperlijn om te browen

Deksel en vouw: Satijns-koperig bruin (zonovergoten koper) op deksels en in de vouw in een half maanvorm voor zachte definitie

Buitenstehelft: Satijns Dark Mauve-Plum (verchroomd bloemblaadje) gemengd op de buitenste helft (zijtekening: op dit punt reinigde ik de randen met een make-upvegen.)

Bovenste wimperlijn: matzwart (magnetische inkt) aangebracht met een natte borstel op de bovenste wimperlijn

Inner Corner: Shimmery Gold (Strobed Champagne) Gemengd Shimmery Light Pink (Iced Cotton)

Vrijwel, ik volgde alles wat ze deed stap voor stap. De enige tweak die ik heb gemaakt, nam een ​​paar lagen van de Matte Beige Shade, Vanilla’d Fluwet, overal in mijn deksels eerst om de andere oogschaduw een soepelere basis te geven (handig als je niet eerst een aparte oogprimer wilt toepassen ).

In de video belt Jessica het palet het meest “niet-intimiderende” oogschaduwpalet, en ik ben het ermee eens! De kleuren werken perfect met elkaar en ze zijn gemakkelijk te mengen. Het is het meest interessante product om in een tijdje mijn make-uppad over te steken, en ik ben bijna enthousiast om weer oogschaduw te dragen.

Ooh! – Spreken van schokkende ontwikkelingen, ik kan niet geloven dat ik bijna vergeten je dit te vertellen, maar vorige weekend Rosie en ik kreeg een solide vier uur van kwaliteit “Meow Time” samen op zaterdag. Ik wist bijna niet wat ik met mezelf moest doen, want het was de eerste keer dat ik een blok tijd alleen in het huis in het huis had, ik weet niet hoe lang! El Hub nam Connor Fishing op Bon Tempe Lake, dus ik was thuis naar mijn eigen apparaten.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het meer is absoluut mooi, btw! We zijn allemaal een paar weken geleden voor het eerst gegaan. Het is duidelijk als een Mini Lake Tahoe.

Dus, hoewel El Hub en ik nu al bijna 15 jaar in Marin County wonen (Yowza), beschouw ik mezelf niet echt een lokaal omdat ik oorspronkelijk van de andere kant van de baai ben, die eerlijk zou kunnen goed een heel andere planeet. Hoe dan ook, mijn punt is dat ik niet weet hoe ik de namen van alle plaatsen hier in de buurt moet uitspreken. Ik nam ten onrechte aan dat “Bon Tempe” Frans was voor “goede tijd”, dus ik zei het met mijn Lame Middelbare school Frans accent, “Bahn Thamp.”

Dan, mijn buurman, die opgroeide in dit gebied, informeerde me beleefd dat het “bon temp-y.”

Hahaha! Ik heb het allemaal gezegd dat ze deze hele tijd allemaal … Whoops! ?

ADVERTENTIE

Er is een parcours dat rond het hele meer gaat, dat is ongeveer 4 mijl lang, dus als je in de stemming bent voor een mooie zachte wandeling (niets te steil of inspannend), is het een goede met een prachtig uitzicht op het water de hele tijd. FYI, er zijn geen badkamers langs de weg … SOOOO 1) Als u graag overgevende hoeveelheden water wilt drinken, en 2) is uw blaas over de grootte van een erwt zoals iemand die ik ken (Ahem), misschien wil je dragen Broek dat je snel aan en uit kunt trekken in het geval je een squat achter een boom moet knallen … ik zeg alleen maar! ?

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

FOTD: Warm, Shimmery Bronze-Brown Eyes With Coral Cheeks and Lips

Is it gold? Is it brown? Khaki? Taupe?! HMMMM! I think it’s pretty cool how this eye makeup can look so completely different depending on the details — the color of my clothes, the color temp of the light. Gotta love those secretly complex makeup things.

Officially, I’m wearing a warm and shimmery bronzed brown on my lids (MAC Monaco-co, from the summer collection) with a cool-toned matte taupe in the crease (MAC Omega), a satiny beige on the brow bone (MAC Brule), and a satiny brownish black on the outer corner and lower lash line (MAC Brun).

ADVERTENTIE

Unofficially, however, this eye makeup will ad lib with whatever color top you’re wearing. Doesn’t it seem much more golden in the picture with the light gray top and much more green in the one with the khaki? So, it’s multifunction that way.

Same eye look, different top! See how it seems much more golden beige? This is the All The Cats tee from my shop, by the way!
I bet you could riff on other colors, too, with a matching liner, like a khaki or a warm dark brown. Or how about bronze? Ooh! — I bet Powersurge would be beautiful with this combo.

Also, my brows appear thicker than typical in this look because I feel like full, lush brows frame the eyes nicely when there’s a lot of shimmer on my lids. Alternatively, you could do a subtle brow with a clear brow gel, but you won’t get the same contrast of the big, bold matte brows butting up against the shimmery lids.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

ADVERTENTIE

It’s all about contrasting finishes, babe! You know I’m all about that life.

Makeup worn in this look

MAC Monaco-co Foiled Eyeshadow

MAC Brule, Omega and Brun Eyeshadows

MAC Bronzelite Fix+

MAC Coffee Eye Pencil

Laura Mercier Caviar Mascara

Covergirl easy breezy Brow in Medium

Urban Decay Brow Blade in Dark Drapes

Maybelline fit Me Matte + Poreless foundation in 312 Golden

Make Up For ever Ultra HD Concealer Y41

MAC Gingerly Blush

MAC A La Plage and set to Sizzle Lipsticks

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Project focus 10: Shu Uemura brow:sword

Firstly, pleased Chinese Lunar new Year! It’s the year of the Monkey!   Last year I dedicated a post on red makeup in my stash in celebration of CNY – go check it out!

Today though, as part of project focus 10, I’ll be evaluating the Shu Uemura brow:sword:

It retails for CAD $42 and is available in 5 colours. I have the shade Acorn which is a taupey brown shade.  This product is refillable and the refills sell for $29 each.  I purchased mine at Hudson’s Bay.

Brow products are all the rage these days. I’d say that in terms of my makeup journey, brows were the last in my travels.  I have fairly sparse brows but shape-wise, they’re fine naturally. I don’t even need to shape them really – I may pluck the odd stray hair once a month.

When I finally started filling in my brows, I started out with brow pencils but found that they didn’t offer a natural appearance (turns out the pencils I was using were too waxy). I moved onto brow powder next – a much more natural look but I found they did not lasted the whole day. I then did a combination of brow marker pen and powder – which was perfect, but took way too long in the mornings.

Finally, I heard about the makeup artists’ preferred brow product: the Shu Uemura hard Formula brow pencil in seal brown ($29). This Japanese product was raved about for how natural it looked, and how well it lasts on the brows all day. and after a bit of a learning curve, it became my go-to brow product.  And I was pleased as a clam using the Shu Uemura pencil for years… so why did I switch to the Shu Uemura brow: sword?  a) I like to try new products b) The demo of this product persuaded me c) It has the word SWORD in the product name! d) all of the above.

I went to the Shu Uemura counter with the intent to repurchase the hard formula pencil and walked out with the brow:sword instead.  So entered this nifty brow crayon into my life. It’s a retractable pencil with a flattened angled point, which helps to create the appearance of individual hairs.  The brow:sword is like a Swiss army knife, including not only the brow product refill, but also a spoolie, and a sharpener – this is what it looks like taken apart:

This is what the crayon lead looks like brand new, unused:

And this is what it looks like after a month of usage, and then sharpened:

The formula is similar to that of the hard formula pencil but just ever so slightly softer. It is not waxy whatsoever – I dislike waxy brow pencils that clump the brow hairs together. I don’t need brow gels or waxes, or other hair holding products – I need my brow products to help create the illusion of hairs. I like to draw short strokes with my brow pencil in the direction of hair growth to imitate the look of hairs. Unfortunately, I find the brow:sword to be a little thick for this purpose – my brows end up looking a bit chunkier than I personally like, especially at the tails.

The built-in sharpener is rather useful – it’s just a v-shaped groove with a slit cut out, when the crayon is run back and forth along it, the lead gets shaved off.  But the crayon edge doesn’t get as sharp as the point of a regular pencil.  What is great about this product is how fast it fills in the brows – I’ve shaved my brow routine by practically half the time!

Another change for me is the actual colour of the brow pencil. I told the MUA that I typically use the shade seal brown and she felt that it was too ashy / grey for me. I have a natural reddish tint to my dark brown hair so she recommended that Acorn would be a much more suitable shade. Ze had gelijk! It looks very natural without a hint of orange and matches my hair better.

The box states that there is 0.3g of product in this but I wanted to see how much product was inside the casing so I took a chance and swiveled the whole pencil up to see how much product is inside, it steps 2.5cm.

I don’t have a full size hard formula pencil to compare but I do know that it includes a whopping 4g of product. From memory, the pencil was much longer than an average cosmetic eyeliner pencil – much more like a full-size lead pencil (approx 17cm excluding the eraser – yup I just measured a lead pencil on my desk). one of the hard formula pencils lasts me at least 2 years with daily use – it remains to be seen how long the brow:sword will last me. I’m guessing it will be less than a year. Oh, and the brow:sword retracts just fine back into the casing.

Voors:
• Natuurlijk kijken
• long wearing formula
• Travel-friendly with brow spoolie included
• Bijvulbaar
• Built-in sharpener

Nadelen:
• Duur
• Not as fine line as a pencil
• less product than the hard formula pencil

Stash waardigheid: 7/10

Likely I will not refill the brow:sword once I’m done, but will go back to the hard formula pencil – but one good thing about this whole experience is that I’ll now switch to the Acorn shade in the pencil going forward.

What’s your HG brow product?

Tidbits on the other project focUS 10 items:
• Ik heb de Clinique Pop Lip Color Bare Pop op mijn bureau op het werk vorige week behouden, dus ik vergeet niet om het te dragen – ik wist het te onthouden om het maar twee keer te dragen.
• Ik droeg de Smashbox Photo Finish Primer Water elke dag deze week als primer, spuit het net voordat je mijn foundation aanbrengt.
• Ik heb deze week een gecoördineerde inspanning gedaan om het Smashbox dubbele belichtingspalet te gebruiken en ik heb het 3 keer gebruikt. Ik probeer mezelf ten minste één keer in het palet te gebruiken om elke kleur in het palet te gebruiken, maar ik kan mezelf gewoon niet brengen om het rechte zilveren er nog een te dragen.

Ga alsjeblieft naar mijn collab-buddies voor hun projectfocus 10 Post:
♦ Ingrid of Curly.Spring.BLOSSOM
♦ JODI van een Brash-houding
♦ Verkeer van gestileerd met vreugde

Deel dit:
Delen

Klik om dit naar een vriend te e-mailen (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Project PAN 12: Anna SUI Wenkbrauwkleur Compact in Ash Browni’m Playing Catch-up deze week met mijn projectpan-updates omdat ik tijdens het op vakantie was gedelinquent! Ik doe deze week 2 producten en 2 volgende week om verstrikt te raken met de rest van de PP12-crew! Als je niet meer weet wat Project Pan is, is hier een opfriscursus (ik heb …
3 oktober 2016in “Beauty”

COLLAB: PROJECT FOCUS 10NEW JAAR, NIEUWE SAMENWERKING! Dit is een ander idee van Miss Ingrid (AKA Curly.Spring.BLOSSOM) Wie heeft me naderde met een lange blog-serie van 10 weken, Project Focus 10. Het idee van deze serie is om zich te concentreren op schoonheidsproducten om ze ofwel te gebruiken, of Geef ze veel meer aandacht: • …
18 januari 2016in “Beauty”

Wat ik naar Japan breng (reismake-up) Ik ben een zeer lichte packer wanneer het in de vakantie gaat. Ik heb in de loop der jaren geleerd dat ik uiteindelijk niet minstens de helft van wat ik inpak als ik mezelf te veel opties geef. Terwijl ik op vakantie is, blijf ik in essentie aan één make-up-look. Hier is mijn make-up …
19 mei 2016in “Beauty”

Dit of dat: de aantrekkingskracht krijgt de zak-editie, deel II

Goedemorgen, Glory! Sta op en schijnen, vriend o ‘de mijne! ?

Hoe te spelen

Kies een of de ander voor elk van de onderstaande vragen en kopieer / plak uw antwoorden in de opmerkingen. Kan niet wachten om je picks te zien! De mijne zijn hieronder gegeven. ?

ADVERTENTIE

Dit of dat: de aantrekkingskracht krijgt de zak-editie, deel II

Chemische of fysieke zonnebrandcrème?

Tweezer of Lash Curler?

Lip Tint of Cheek Tint?

Mascara Wand – Curvy of recht?

Neon felle voering of neon heldere nagels?

Een reeks persnijkers of een schoonheidssalon gel mani?

Bronzer – Shimmer, Matte of Satin?

Leid-in conditioner – essentieel of onnodig?

Eye Gloss – Ja of Nee?

Chemische of fysieke zonnebrandcrème?

Ja voor beide! Maar als ik er een moet kiezen … zal ik kiezen voor een fysieke zonnebrandcrème met een charmante bruine tint.

Tweezer of Lash Curler?

Op dit moment schreeuwen mijn kinharen “pincet, dame!”

Lip Tint of Cheek Tint?

Wang Tint, bij voorkeur iets in een pure, zomertijd koraal die gemakkelijk te mengen is.

Mascara Wand – Curvy of recht?

Rechtdoor.

Neon felle voering of neon heldere nagels?

Ik zal de markeerstift-gele nagels doen, alstublieft.

Een reeks persnijkers of een schoonheidssalon gel mani?

Ik had een traumatische ervaring die een paar jaar geleden probeerde een schoonheidssalon gel mani te verwijderen, dus druk op, het is! (Hé, ze zijn een lange weg gekomen, rekening houdend met het feit dat de jaren 80, en sommigen van hen eigenlijk heel leuk zijn.)

Bronzer – Shimmer, Matte of Satin?

Matte zou mooi zijn, heel erg bedankt.

Leid-in conditioner – essentieel of onnodig?

Dus essentieel!

Eye Gloss – Ja of Nee?

Natuurlijk waarom niet?

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

P.s. Blij dinsdag! ?

Zaterdag surfen, 18 september 2021!

ah … ik hou van de geur van schone make-upborstels.
Goedemorgen, Geweldig meisje! Happy Caturday. Veronderstelling Wat doe ik vandaag? Hier is een hint: het bevat geweldige aanbiedingen, evenals geweldige aanbiedingen van make-upborstels die vereiste TLC, omdat ik mijn borstels weken voor weken benaderd.

Ok, ok, het is een paar maanden geleden. Yikes! Ik weet.

ADVERTENTIE

Wat is veranderd? Nou, ik begin maandag een nieuwe taak. Yup, ik zal als copywriter werken met een regionaal Bay Area Beauty Merr, evenals ik verwacht dat zoommeetings, dus nu krijg ik een reden om wat deal met verf op de reguliere toe te passen.

Ik voorzie ik misschien waarschijnlijk op de meeste telefoongesprekken zonder een soort make-up, maar wanneer ik mezelf zie dat ik op de camera bleef, met name in een deskundige instelling, voel ik me niet zo aangenaam als ik doe als ik doe Make-up gebruiken.

Hoe dan ook, ik ben opgewonden, beiden om iets nieuws te beginnen en om een ​​reden te hebben om de make-up echt weer te dragen!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik ga de techniek proberen waar je zo snel mogelijk poeder op gekrulde wimpers plaatst!

In de situatie heb je Motivatie voor je oog make-up dit weekend …

Als je voor je tiener koopt, is hier een lijst met make-up die hij of zij echt zou gebruiken (maar Heck, misschien vind je er ook een paar van).

Ik voel deze rode tapijt uit de emmenen.

Over de emmenen gesproken, houd rekening met de tijdstip en ik ging naar de show live?

Slechte jongens kunnen in de toekomst wat Crazy- @ SS-make-up gebruiken.

Ik zou graag zien dat elk type van deze out-of-the-box-make-up eruit ziet terwijl het in een echt leven taken taken. Serieus, het zou mijn dag maken!

Ik wil deze make-uporganisator.

De beste make-up van 2021, volgens Instyle.

Houd hier van.

In de situatie geeft je om het tevreden gala.

Ik ben down voor wat koelmuziek.

Ik ben op mijn methode om in een paar homegoods te huizen om een ​​aantal organisatorische accessrements voor mijn kantoor te krijgen, samen met een ideale echt hoge lamp. Kant opmerking: waarom is het zo moeilijk om lampen te ontdekken die tegenwoordig meer dan 5 voet lang zijn?

ADVERTENTIE

Wat ben je net zo leuk als vandaag? Wat het ook is, ik hoop dat je plezier hebt.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Face Highlighters

I’ll be the very first to admit that I’m not an professional on highlighters. Ik gebruik nooit de weinige die ik bezit, evenals ik alleen de Bare Basics. But I like the concept of highlighting – that luminous glow, the cliché “lit from within” appearance. I feel that all the steps I’ve taken as much as the point of a completed deal with (exfoliation, hydration) have assisted to keep some natural radiance on my deal with so the additional step of applying a highlighter seems redundant. But, like a great makeup addict that I am, I still dutifully bought highlighters. I selected 3 to share today:

• VS makeup Illuminating deal with Powder in All or Nothing
• theBalm Mary-Lou Manizer®
• Shiseido Luminizing deal with color in High Beam White WT905

Here are all three swatched, in the exact same buy as show above:

Highlighters are notoriously tough to photograph, so here’s extra info on each:

VS makeup Illuminating deal with Powder in All or nothing – 8g (unfortunately this was LE, and Victoria’s trick has discontinued their cosmetics line, I believe I paid about $10 for this)
This was a unusual discover from VS – I was at VS not for makeup however a sale drew me over to the makeup section as well as this looked gorgeous in the display. It’s a baked product so I turned it over to checked out the label, as well as sure enough, it’s made in Italy, like a lot of other high high quality baked products (MAC MSF, hourglass Ambient illumination Powders etc).  The pink colour is different than normal highlighters, however it works truly well on top of awesome toned blushes.  From checking out swatches online, I would state the colour is similar to that of ColourPop Teasecake.  In terms of sheen, I would state this is about a medium level.

theBalm Mary-Lou Manizer® – $24 for 8.5g (Rexall, online)
This thing is so famous, its name is even trademarked.  I would think about this a high shine, full-on shimmer highlighter.  A makeup pet peeve of mine is when people have obvious streaks of highlight as well as I’m ready to bet that the majority of the time, Mary-Lou Manizer is most likely the culprit!  For me, this highlighter needs a gentle touch.  I only ever utilize a fan clean to apply this one. as well as after applying this, I then buff my deal with with my powder clean to minimize the radiate even further!  This makes a great inner corner eye highlight as well.

Shiseido Luminizing deal with color in High Beam White WT905 – $38 for 6.5g (department stores, choose drugstores, online)
This is my much-loved out of the 3 shown here, as well as the most subtle.  It is a extremely smooth powder as well as has no evident shimmer.  It highlights in 2 ways: a subtle sheen, as well as likewise the light, almost white colour.  Most people believe of highlighting with radiate or shimmer, however a lighter matte shade is likewise rather efficient as a highlight considering that it works by bringing that section of the deal with forward.  Pro-tip: if you’re ever trying to find a subtle highlight, try utilizing a deal with powder that’s a couple of shades lighter than your natural skin tone.

Here are some placement suggestions for highlighters:

J.J. Abrams would be proud.

On my desire listing are highlighters from Becca (Shimmering Skin Perfector) as well as ColourPop (Hippo, Jelly Fish, Boba… so many of them!), as well as hourglass (probably dim Light) – these seem to get rave evaluations online.

What’s your much-loved deal with highlight product?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een buddy (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Foundation, Powder, Concealer Stash Meest mensen hebben misschien 1 of 2 stichtingen (misschien een winterschaduw en één voor de zomer), een paar concealers (onder Oye Dark Circles vs bedekkende vlekken), evenals een deal met poeder. Dat is normaal. Why I have amassed this lots of foundations / powders / concealers (or as I phone call them, base products),…
14 augustus 2015in “Beauty”

Hourglass Ambient illumination Powder Dupes?This publish didn’t originally begin out as trying to discover a dupe for the hourglass Ambient illumination Powder, however I ended up with a few “glowy” type of deal with powders / highlighters in my stock so I made a decision to see exactly how they look against each other. • hourglass Ambient Lighting…
March 21, 2017In “Beauty”

PP12: Shiseido Lumining Satin-deal met kleur in High Beam Whitei’m Playing Catch-up met de taakpanitems, dus daarom doe ik deze week twee PP12-ingangen. Vandaag checken we de niet-extreem goed begrepen shiseido-markeerstift genaamd High Beam White. Shiseido belt dit niet op zich een markeerstift, het is onopvallend gegroepeerd met hun helderzetting Satin Face …
October 6, 2016in “Beauty”